- 4 Ağustos 2009
- 91.182
- 72.763
- 5.358
Ulan sokacam hangi tivite baksam alttaki yorumlarda illa ki avatarım cikiyor. Amma çaldılar he.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ulan sokacam hangi tivite baksam alttaki yorumlarda illa ki avatarım cikiyor. Amma çaldılar he.
Biliyordum, bi sıkıntı var sendeLan gece vardiyamiz var ve normalde en fazla 16 sizofren hastalara bakiyoruz. Tatil donemi sebebiyle yakin hastanelerde yatak sayisi azmis ve bu yuzden bizim bolumde suan 25 tane agir sizofren hastasi var.
Ve bu mesajlardan sonra galiba en cok ben sizofreniye bagliyorum!
Tutmayın beni laan!!
engelle isine gelmiyorsa@Levent Akgün
Devamli duyum vermicem, bilgi paylasmicagim diye ortalikda gezip ilgi pesinde kosmaktan kacinmalisin.
Bilgi vermiceksen verme kardesim, su gune kadar kac kere dedin devamli konusuon duyum vermeye kalkiyorsun.
Günde 1 saat antu yu oku.. master yaparsın şizofren konusundaLan gece vardiyamiz var ve normalde en fazla 16 sizofren hastalara bakiyoruz. Tatil donemi sebebiyle yakin hastanelerde yatak sayisi azmis ve bu yuzden bizim bolumde suan 25 tane agir sizofren hastasi var.
Ve bu mesajlardan sonra galiba en cok ben sizofreniye bagliyorum!
Tutmayın beni laan!!
falcao konunu açayım mı benYeni sezon maç başlıkları spoiler
Attıkkkkk
Gooooooooooooooolll
Goooll
Falcaooooooooooo
Falcaooooooooooooooooo
Özel bir haber yok renktaş. Twitter filan Falcao sesleri artmaya başladı haliyle ateşi buraya sıçradıFurkan kardesim nedir bukadar sevindirecek haber allah rizasi icin bizimlede paylasin ozelden de olur kendini bizim yerimize koy sen merak etmezmiydin ?
Boş yere banlanmayalım sn mısıroğluKüfür yeme ihtimalım yüksek ama 33 yaşındaki falcao ya bukadar sevinmek nedir, yüksek maliyetli ve geri dönüşü olmayan bi oyuncu, takimi huzur evi yaptılar, böyle kulüp yönetilmez, anlamiş değilim
Degerli moderatorumuz ve eski kufurbaz kardesimiz Musap'tan bir oneri mi istenildi de kendisini ortaya atip onerilerde bulunmakta?engelle isine gelmiyorsa