Oğuz Demir
10 Numara!
- 4 Aralık 2008
- 17.468
- 3.382
- 1.898
Aspor falcao klibi verip duruyor yeter lan salın bizi artık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Vay be Kamil AbiiiiiSerkan Reçber: "Slimani gecen sezon evde "homeoffice" çalışmış"
SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Fenerli muhabirler oyle diyorAhahdxdxdffc gerçek mi bu?
Kaos da Galatasaray seviyorİbra'ya dönecek bence ama olsun ben bu kaosu çok seviyorum![]()
Düşünsene bu gece:
Ansızın Diagne Kap
Ardından 10 dakika sonra Falcao Kap
Ardından 10 dakika sonra Belhanda Kap
Ardından 10 dakika sonra Banega Kap
Beyler ios’ta güzel oyun var mı biraz vakit geçireyim kafa dağıtayım.
Sadece şu pozisyonda bile baskı altında nasıl beceriksiz olduğu ortaya çıkıyor ki şu topun Babel'e geldiğinde kaleciyle beraber içeri sokmama ihtimali %0.5 bile değildirAyağı titreyen mi? Bana gore de Onyekuru -> Babel
Elif satılsın transferler hazır diyorlardı. Yine mi kandırıldı bunlarFenerli muhabirler oyle diyor
+halil dervişoğlumitroglunu yollayip alacaklarina karsi serbest kalan burak yilmazi 1+1 yilligina alalim. 34-35 yasinda bile bunu tutamiyorlar ligde.
Bence diagne nin satışı falan hazır. Gelecek paranın ne olduğu bilinirse ona göre alınacak oyuncunun fiyatı artmasın diye bekletiyorlar açıklamayı... Para yok edebiyatı yani...
miroğlu bizde niye tutmadı ya murhan cidden ortalama bi performans verse yeterdi benficada kaç sene oynamış birisi belli bi ismi kapasitesi var adamınmitroglunu yollayip alacaklarina karsi serbest kalan burak yilmazi 1+1 yilligina alalim. 34-35 yasinda bile bunu tutamiyorlar ligde.
Ortalama bir santrafor + NZONZİ
Ya da
Ortalama bir ön libero+ falcao (daha maliyetli)
hangi paketi secerdiginiz