Doğukan Dündar
Büyük Kaptan
- 29 Mayıs 2010
- 22.399
- 12.020
- 1.873
1.ligin miMoses----kruse-----gary
Vedat
Ligin en iyi hücum hattı
antudan

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1.ligin miMoses----kruse-----gary
Vedat
Ligin en iyi hücum hattı
antudan

şunu baskası dese boğarsınmitroglunu yollayip alacaklarina karsi serbest kalan burak yilmazi 1+1 yilligina alalim. 34-35 yasinda bile bunu tutamiyorlar ligde.
Anadolu kulüpleri ile ilgli haberleri doğru çıkıyor çok garipCuellar bu hafta bize gelecekti. Çok emin konuştu. Biraz kolpacı gibi.
Ayaginda top tutamayan 2 kanat perfectMoses----kruse-----gary
Vedat
Ligin en iyi hücum hattı
antudan
burayi benimseyemedi bir türlü. bir nevi tükenmislik sendromu gecirdigini düsünüyorum yoksa bu kadar sönük olmamasi gerekirdi.miroğlu bizde niye tutmadı ya murhan cidden ortalama bi performans verse yeterdi benficada kaç sene oynamış birisi belli bi ismi kapasitesi var adamın
ben şahsen iyi performans göstermesini istiyorum daha iyisini yapabilir ama dikiş tutmadı bi türlü![]()
Puahahahahafenerli kardesler isiniz gücünüz yokmu gidin kendi sitenize sms filan atın ali kaldırmıs sizi bekliyor
1 anda yabanci kontenjanina +1 yazabiliriz diye düsündüm hem becekenin eli zayiflarşunu baskası dese boğarsın
tüh vizyonuna senin
Serkan Reçber: "Slimani gecen sezon evde "homeoffice" çalışmış"
SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ortalama bir santrafor + NZONZİ
Ya da
Ortalama bir ön libero+ falcao (daha maliyetli)
hangi paketi secerdiginiz
Sadece şu pozisyonda bile baskı altında nasıl beceriksiz olduğu ortaya çıkıyor ki şu topun Babel'e geldiğinde kaleciyle beraber içeri sokmama ihtimali %0.5 bile değildir
Jennifer LopezOrtalama bir santrafor + NZONZİ
Ya da
Ortalama bir ön libero+ falcao (daha maliyetli)
hangi paketi secerdiginiz
fazla yaşlı... Biz den sonra alıcı olmazJennifer Lopez
İs guc arifim. Yazamiyorum cok sık. Ama surekli takipteyim. Okuyorum. Arada laf atınVay be Kamil Abiiiii
Su'lu tayfayi burda görmek...
Hiç uğramıyorsun foruma !!!!!

Anca mezarda milfe girer oMilf'i napacn
Biraz genç Scout transferi alalım