Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Falcao dalgası tıpkı Sneijder mevzunda olduğu gibi çok büyüdü. Fatih hocayı bile aşar artık mecbur alacaklar. Taraftara anlatamazlar. Bazı şeyler bir müddet sonra engellenemez. Ali Naci madem bir şeyler biliyor prime time da yazıp milletin kendini gazlamasını engelleyecekti. Gelmiş gece gece olmayadabilir bilmem ne Fatih hoca ama filan diyor.

Bunu zaman gösterecek ahbap.
anlaşma soru işareti yazmış.olmaz demiyo.ardından da gaztede yazdıgı haberlerin aynısını yazmıs.gecen trtsporda söylediklerinin benzerini söylemiş.yeni hiçbişey yok

EALjQ3-XoAAAuUa

Falcao dalgası tıpkı Sneijder mevzunda olduğu gibi çok büyüdü. Fatih hocayı bile aşar artık mecbur alacaklar. Taraftara anlatamazlar. Bazı şeyler bir müddet sonra engellenemez. Ali Naci madem bir şeyler biliyor prime time da yazıp milletin kendini gazlamasını engelleyecekti. Gelmiş gece gece olmayadabilir bilmem ne Fatih hoca ama filan diyor.

Bunu zaman gösterecek ahbap.

Fatih terimin veto ettigine inanmıyorum. Yönetim transferi bitiremedi ise ali naciyi maşa olarak kullanıyor olabilir. Belki hoca da kendini öne atarak bunu engellemeye çalısıyor olabilir.Bruma için ise gideceği en yanlış lig ve takıma gitti bence. 442 oynayan leipzig de işi ne hiç anlamamıstım. psvden pl yapar bruma

bu bordeauxdan samuel kalu gelebilir ha,hala ciddiyim o konuda.onyekuru ile aynı menajerlik şirketinden ya.ama ingilterede transfer dönemi kapanacak cok yakında,onyekuru biter gibi.zaten bitmişte sanırım,yabancı gönderecekmişiz falan diyolar.

ben ali naciye guvenmiyorum ya da bişey bilmiyor demedim cogu vakit.diyorumki yeni bilgisi yok.haftalardır ali naciden haber tasınıyor.aynı seyleri söylüyor.diagne giderse-falcao vs.bunu göremeyecek veya anlayamayacak kadar aptal olamaz kimse @Yusuf Ciftci

ya tasınan haberleri forum unutuyo ya da saçmalıyo herkes.adam yine aynı seyleri söylemiş hala bişey cıkarılmaya calısılyo acıklamalardan.
YENİ BİLGİSİ YOK İŞTE
Ne alakasi var taraftari uyariyor fazla gaza gelmeyin ve her yazilana inanmayin diye

Yarin Fatih hoca, Albayrak veya Cengiz baskan cikip soylese Falcao konusunda anlasamadik konu kapandi, taraftar sosyal medya'da yonetimi elestiri yagmuruna tutar mi? Tutar, hatta sosyal medya yikilir.

O yuzden fazla gaza gelmeye gerek yok, gunlerdir bir bok bilmeyen ve her gun sallayip duran hesaplarin paylasimlari burada paylasiliyor. Fatih hoca gecen sezon bir cok hesabi ifsa etmisti, bu gidisle yine aynisi olacak

Ali Naci'ye gelince, GS muhabirleri arasinda cogu zaman dogru bilgi'yi veren Ali Naci olmustur, gecmis doneme bak yeter.

Ne alakasi var taraftari uyariyor fazla gaza gelmeyin ve her yazilana inanmayin diye

Yarin Fatih hoca, Albayrak veya Cengiz baskan cikip soylese Falcao konusunda anlasamadik konu kapandk taraftar sosyal medya'da yonetimi elestiri yagmuruna tutar mi? Tutar, hatta sosyal medya yikilir.

O yuzden fazla gaza gelmeye gerek yok, gunlerdir bir bok bilmeyen ve her gun sallayip duran hesaplarin paylasimlari burada paylasiliyor. Fatih hoca gecen sezon bir cok hesabi ifsa etmisti, bu gidisle yine aynisi olacak

Ali Naci'ye gelince, GS muhabirleri arasinda cogu zaman dogru bilgi'yi veren Ali Naci olmustur, gecmis doneme bak yeter.
ben bana yönelik söylenen,ima edilen şeye cevap verdim.

Fatih terimin veto ettigine inanmıyorum. Yönetim transferi bitiremedi ise ali naciyi maşa olarak kullanıyor olabilir. Belki hoca da kendini öne atarak bunu engellemeye çalısıyor olabilir.Bruma için ise gideceği en yanlış lig ve takıma gitti bence. 442 oynayan leipzig de işi ne hiç anlamamıstım. psvden pl yapar bruma

Bruma ile ilgili Psv'de belki de 3 senelik scout raporları mevcut. Bizde oynadığı dönemden beri istiyorlar. Kötü bir Leipzig macerasına rağmen o yatırımı da yaptılar demek ki bir şeyler görülmüş ve kendilerine uyacağı fikrindeler. Bruma da hırslı bir isim. Sistemin çarklarından biri ol demek yerine oyunun merkezine onu koyarsan başka bir şey oynar. Onu oynadığında da bir tur EPL kesinlikle yapar.

Yönetim becerememiş olsa Süleyman'a söylerdi bence o daha yakın sanki. Rodop olumlu konuştu bugün.

Yarin Fatih hoca, Albayrak veya Cengiz baskan cikip soylese Falcao konusunda anlasamadik konu kapandk taraftar sosyal medya'da yonetimi elestiri yagmuruna tutar mi? Tutar, hatta sosyal medya yikilir.

Kusura bakma da geç kaldılar, her gün herkes kanallarda bunu konuşuyorken susup izlersen sonuçlarına katlanırsın.Hasan yalanladı eyvallah da siteden yapacağın tek açıklama ile bıçak gibi kesilirdi hepsi.

Hoca istemez nedir ya.Teknik Direktör mü,muhasebeci mi bu adam.Falcao'ya vermeyelim de artan parayı da hiç etsinler,yesinler.Adam kendisini kanıtlamış markalaşmış taş gibi topçu.Marka satın alıyorsan külfeti olacak elbette.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt