Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Soru şu; Eljif Elmas'ı izlemiş olsanız başka bir ligde, potansiyeli var diye 16 milyon euro verip transfer etsek nasıl yorumlardınız?

16m cok, ama 5- 10m arasi verirdim potansiyeli. (maddi durumumuz gucluyse tabi)

Eljif kotu oyuncu degil.

#ÖZELL

Victor Wanyama için kulübü ile yaptığımız görüşmelerde olumsuz sonuç aldık. Tottenham yetkilileri Wanyama'yı kiralamayı düşünmediklerini yöneticilerimize iletti. Victor Wanyama meselesi şuan olumsuz.....

Transfer Gündemi Galatasaray

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

fener o herifi parlatsa 30a satardı aptallar parlatamadığından 16ya satabilmiş
zaten o parayı da milli takım performansına vermişler anladığım kadarıyla fenerde bi bok oynamamış çünkü bu sene
yav artık bırak bu kripto fenerli ayaklarını ve gerçek hesabınla takıl, kimse yemiyor bunları.

elif elmas dediğin topçunun ederi 5m euro bile değil.italya'da silinip gidecektir.

herkes biliyor unicredit üzerinden para aklandığını.

Yetenekli dediğin çocuk bakalim napolide ne yapacak? Ne yeteneği var 1 yıl neredeyse bütün maçlarını seyrettim fenerin hiç bir özel yeteneğini göremedim 16 milyon edecek. Adam bu ligte 30 'ün üzerinde gol attı bu kadar çöp muamelesini haketmiyor bence. Kısaca elif şişirilmiş bir balon ve 1 - 2 sene içinde patlar. Bknz Salih uçan.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Valla balon falan olduğunu sanmıyorum. Sans verilir uzerinde durulursa o cocuktan iyi seyler çıkarırlar. Galatasarayda olsa en başta sen potansiyelinden bahsederdin ustat.

Bonservisiyle falan ilgilenmiyorum. 16 olur mu, cok mu uçuk mevzularına girmiyorum. Yoksa Ali koc bonservis sikesi mi yapmış vs gibi durumları bir kenara bırakıp sadece çocuga yoğunlaşıyorum yorumlarımda. Uzerinden durulursa iyi seyler olabilir.

O kadar basit değil..
Diagneyi alan adam satamıyorsa bir zahmet cebinden versin parasını..
Klübü batırsalar şu yöneticileri savunmak için gene bir argüman bulursunuz.

Bugün falcao gelsin diye bas bas bağıranlar; o günde forvet diye bağırıyorlardı, Diagne gelsin diye bağırıyorlardı. O zaman bugün falcao diye bağıranlarda elini atsın cebine; ödesinler diagnenin maaşını.

Soru şu; Eljif Elmas'ı izlemiş olsanız başka bir ligde, potansiyeli var diye 16 milyon euro verip transfer etsek nasıl yorumlardınız?

dün bir arkadaş antuda bunun konusunu bulmuş...Şubata ayında fener taraftarının bir ana avrat sövmediği kalmış eljife...Hatta biri ligden buna 1 milyon euro veren çıkmaz ne yeteneği yazmış :) Hadi biz objektif olamadık diyelim adamlar bile kendi topçularını itin g.tüne sokuyordu .. Ben 50kere yazdım sene boyunca dorukhan çok iyi topçu ama bu eljif 3 kuruş etmez... Haa napolide kendini çok geliştirir orasını bilemem..Ben mesla cengizi de ülkemizdeyken çok beğenmiyordum adam romada bambaşka birşeye dönüştü gözümde şimdiki irfancan gibiydi..

6 ve 8 numaranın aynı anda kiralanacak olması sizce de sorun olmayacak mı seneye sene sonu?
serinin 18 milyon euro opsiyonu var onu almamız zaten imkansız bu şartlarda, birde yanına gelecek adam da mı kiralık olacak?

EAOa8k7WsAASRYl

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt