Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslera
Mariano
Luyindama
Marcao
Ozornwafor
Linnes
Nagatomo
Seri
Donk
Belhanda
Feghouli
Babel
Diagne
Mitroglou

14 yabancimiz hali hazırda var.
Geleceği konuşulan 3 yabancı daha var.

Falcao
Onyekuru
Orta saha

Bu demek oluyor ki 3 yabancimizla yolları ayiracagiz.

Ozornwafor kiralanır, Diagne zaten gidici, diğer gidici de Mitroglou olsun.

Yine 14 yabancı olduk. 12si kadroda, Donk ve Linnes çoğunlukla tirbunde olsun.

Bu sefer yerli yedek stoper ve yerli yedek orta saha oyuncusunun ihtiyac duymuş olacağız.

Bu sebeple kendisini ve futbolunu hiç sevmesem de M.Topal bayağı stratejik bir transfer oluyor bizim için. Mutlaka alınmalı.

Mitroyuda yollarsan elindeki tek has forvet 33 yasindaki Falcao olur.

Bu adamı alırsak araplardan başkasına satamayız diyen vizyonerleri sahneye alalım....
O zaman Elif Elmasa çöp diyenleride sahneye alalım.
Trezeguet balonun tekidir o kadar göze battı 2 tane Arabistandan takım istemiş birde lige yeni çıkan aston villa ve Genoa takımı istemiş. Ayrıca bu mal geçen sene çek bir takıma imzalarken masadan kalkıp gitmedimi? Bu bile nasıl amatör olduğunu gösteriyor. Bu adamda bişey görselerdi şimdiye çoktan uçururdu büyük takımlar süper lig eskisi gibi değil bütün takımlar yakından takip ediyor.

Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk

Bari şu çöpü satın alma olasılığı kalkmış oldu.
c9f23a4755e7be8d640a100bcae00d99.jpg

Ben bu işi anlamıyorum arkadaş,adamlar gidiyor kasımpaşadan oyuncu alıyor,18lik çocuğa 16 veriyor biz 30 gol atmış adamı pazarlayamıyoruz.Mallık biz de gibi kimse kusura bakmasın.

canlı antremanımız başladı youtubeden canlı izleyelim , en azından 2-3 dk lığına açalım beğeni yapalım yorum atalım

youtubede inanılmaz gidiyoruz destek

André Silva transferi paradan değil diz kapağındaki bir sorun yüzünden iptal olmuş.

paylaş

araştır

ara

504

en baştan söyleyeyim yazacaklarım kendi kişisel düşüncelerimdir. bu transfer döneminde falcao'nun gelmesini istemeyen arkadaşları çok iyi anlıyorum.
kimisi samatta'yı ister, ben mesela lebogang mothiba'yı veya silas wamangituka'yı isterdim. diğer taraftan gerçekçi bakacak olursak diagne gitmedi, orta sahamıza iyi bir 6 numara lazım ve eksi 2.2 m eurodayız.
samatta'yı veya mothiba'yı nasıl alacağız? ki elimizde iyi antreman yese 20 golü rahat rahat görecek bir diagne var.
şu an kiralama ücreti ödeyerek morgan schneiderlin'i alabiliriz.
yani toplam 4 m euro gibi bir eksi bakiyede oluruz. diyelim diagne'yi sattık ve elimizde 10 milyon euro kaldı. bonservissiz falcao'yu alsak ve bu parayı 6 numara mevkiisi için kullansak daha iyi olur.
çünkü zaten seri kiralık, yanına bir kiralık adam daha aldığımız zaman 2020-2021 sezonu için elimizi kolumuzu bağlamış oluruz.
ama falcao'ya 2 yıllık imza attırıp, eğer satılırsa diagne'den de gelen parayı 6 numaraya kullanırsak gelecek sezon için sadece seri'nin yerini doldurmak gibi bir sorunumuz olur, ki fulham premier lige yükselemezse kiralama şansımız yine artar.
velhasıl bonservissiz falcao bize bir değil, 2 adım atma şansı kazandırır.
bu arada fernando'nun transferinde sosyal medyada "banega'yı alacakken, monchi fernando'yu kaptırdılar" gibi şeyler söylendi. galatasaray spor kulübü tarihinin en iyi transfer işlerinden birini çıkarmıştır.
32 yaşındaki fernando'yu 4,5 m euro'ya satıp, o bölgeye çok daha iyi adamı 1,5 m euro bedelle kiralamıştır. ve oyuncusunu satmak zorunda olan monchi'yi ortada sıpa gibi bırakmıştır.
biz artık oraya seri'yi aldık ve banega'yı almasak da olur ama monchi alabileceği en az 6 m euro bonservisi kaçırmıştır.

24 Temmuz 2019 11:20 · gurrpegi

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

fener taraftarının bile başı kesik tavuk gibi koşuyor denilen elife methiyeler görüyorum.
Tamam takımları leşti ama yetenkli adam kendini belli eder Bir şık çalım atar bir arapası verir
Ne bilim dorukhan gibi uzaktan bir füze yollar hiç bişey yok elifte safi koşuyor.Napoli seneye bunlara
bedava kiralar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt