Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çin’in Jiangsu Suning kulübü, bir süredir nabız yokladığı Galatasaraylı Diagne'nin transferinden vazgeçti. (Milliyet)

Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk

Birde şöyle bir durum var. Diyelimki Banega ile anlaştık ve herşey tamam, Diagne transferini bekliyoruz.

Ben oyuncu olsam 1 gun 2 gun 3 gun sabrederim, ama haftalara yaklastik artik. Ligin baslamasi yakin, adapte sorunu var vs. Adam demeyecekmi nasil bir klup bu, planlama sifir.

Çok doğru söylüyorsun,bunlar menajer başarısı.
Biz de menajerlik,sportif direktör kötü bir şeymiş gibi görünüyor ne alakası var arkadaş.Ali koç futboldan anlamaz ama adam bir sportif direktör getirdi ve herifin belli yani bir ağı,bağlantıları var.Zajc diye bir futbolcu getirdi adam çöp belli ama herif için 8 milyonlar konuşuluyor jailson için ha keza öyle.Şampiyon olmuş takımın oyuncularına gelen teklif sayısı,tarihin en kötü sezonlarından birini geçirmiş takımın oyuncularına gelen tekliften daha az şaka gibi ya.Bunun bir mantığı olması gerekir.Ben oyuncu pazarlama departmanı adı altında bir birim oluşması gerektiğini ve buraya da saygın bir sportif direktör bulunmasını öneriyorum.Şimdi direkt sportif direktör değil kağıt üzerinde bile olsa fatih terimin amiri gibi olmayacak kırılır hoca buna naif bir geçiş yapılmalı.Mesela oyuncu gelişim birimi başkanı monchi falan türetilebilir yani.Bizim bu işi acilen çözmemiz gerekiyor.Özellikle bu sene gördüklerimden sonra dünyada topçudan anlayan yok herkes bir menajerin kucağında biz de yiyelim bu işin kaymağını iyi bir menajerle enayi miyiz?

Şampiyonluk ateşini yakmış krall

Screenshot_20190724-112736_Instagram.webp

Ligin gol kralini zararina satan adam kulup yoneticisi falan olmasin .

O zaman Elif Elmasa çöp diyenleride sahneye alalım.
Trezeguet balonun tekidir o kadar göze battı 2 tane Arabistandan takım istemiş birde lige yeni çıkan aston villa ve Genoa takımı istemiş. Ayrıca bu mal geçen sene çek bir takıma imzalarken masadan kalkıp gitmedimi? Bu bile nasıl amatör olduğunu gösteriyor. Bu adamda bişey görselerdi şimdiye çoktan uçururdu büyük takımlar süper lig eskisi gibi değil bütün takımlar yakından takip ediyor.

Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk

Elijf Elmas transferi leş gibi şaibe kokuyor.

TSL'yi takip eden takım zaten geçen sezon tel tel dökülen, ligden düşmemeyi anca son 4 hafta garantileyebilen, kupada Ümraniyespor'a iki maçta da yenilip elenen Temlikspor'da bile banko oynayamayan vasat bir vitaminsize 16M€ vermez.

Sezon bazında katkı olarak Trezegue 5 tane Elijf yapar.

ÖZEL HABER | #Sevilla kadrosunda yer alan İbrahim Amadou’nun 5 numaralı forması yeni transfer Sergio Reguilón’a verildi.

Ayrılmasına kesin gözüyle bakılan İbrahim Amadou’yu kiralamak için @Fenerbahce görüşmeler gerçekleştiriyor.

#Sevilla ise oyuncusunu satmak istiyor. https://t.co/jcvmX93MRG

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ben bu işi anlamıyorum arkadaş,adamlar gidiyor kasımpaşadan oyuncu alıyor,18lik çocuğa 16 veriyor biz 30 gol atmış adamı pazarlayamıyoruz.Mallık biz de gibi kimse kusura bakmasın.
Bizim cagneyi satamamamiz normal olan. Onu 10kusur milyonlara almis olmamız mallık. Su cagneye kim para verip alir yaw.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt