Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Falcaonun 4-6 hafta olmamasını nasıl yorumlarsın.

Söveyim diyorum bi gülme tutuyor yaw :asd:
Yukarlarda yorumlamistim ama tekrar yazayim Biz bunu Gol makinesi diye aldik camasir makinesi cikti Besiktas Abouyu Camasir makinesi diye aldi gol makinesi cikti.Aboubakar sakst dediler sakatlanmiyor adam yaw

Biraz hayvanca olacak ama umarim Aboya nazar degdirim de bi 7 veya 8 hafta sahalardan uzak kalir umarim ters totemim tutar

Hoca hep suçu ona buna atıyor ilk yarı tek kale oynuyorsun luyindama donk sahada ikisinden biri çıkar emre akbaba yada keremi alsa belki işi çözecekti zaten her maç belhanda yüzünden 10 kişi oynuyoruz oyuncu değişiklikleri de geç gelince oyun kontrolünden çıkıyor .
Bu Antalyaspor geçen hafta 6 gol yemiş sen pozisyona giremiyorsun ilk 11 inden dünkü 11in çoğunu sen aldırdın Okan saracci marcao luyindama Oğulcan falcao sekidika emre kilinc arda .Belhanda manevi oğlun .duran top çalışmıyorsun sonra Antalya kapandı kapanacak tabi ....
okurken daraldım abi

Olur böyle kayiblar enseyi karatmayin...sezonlarin ikinci yarisinda zaten cogu zaman otomatige bagliyoruz

bütün suç 5 yaşındaki çocuğun bile gördüğünü yani Galatasarayda orta saha yokkk gerçeğini göremeyen transfer yapmamak için 1000 türlü bahene süren Fatih Hocaya hiçbir şekilde yardımcı olmayan yönetimindedir. Scoutlara bok atiyorsunuzda şuan ağzımızın suyu akarak izlediğimiz adamları onlar önerdi. Sonuç bizde para yok finansal fair play diyen yönetim alamadı.Bu her yeri eksik kadronun bir şekilde kafada olmasının nedeni Fatih Hocadır. Diğer takımlar leş iken açık ara yapamamızın nedeni ise bu çözüm üretemeyen sürekli bahanelere sığınan yönetimdir.

Hoca hep suçu ona buna atıyor ilk yarı tek kale oynuyorsun luyindama donk sahada ikisinden biri çıkar emre akbaba yada keremi alsa belki işi çözecekti zaten her maç belhanda yüzünden 10 kişi oynuyoruz oyuncu değişiklikleri de geç gelince oyun kontrolünden çıkıyor .
Bu Antalyaspor geçen hafta 6 gol yemiş sen pozisyona giremiyorsun ilk 11 inden dünkü 11in çoğunu sen aldırdın Okan saracci marcao luyindama Oğulcan falcao sekidika emre kilinc arda .Belhanda manevi oğlun .duran top çalışmıyorsun sonra Antalya kapandı kapanacak tabi ....

10 kişi kalınca bu hamle gelmeliydi, niye gelmedi ben de anlamış değilim. Öncesinde de gelebilirdi de rakip zaten hiç tehdit edemedi.

Olur böyle kayiblar enseyi karatmayin...sezonlarin ikinci yarisinda zaten cogu zaman otomatige bagliyoruz
Onun için
bir orta saha
bir hızlı kanat
İki tane de forvet lazım.

Hadi diagneyi döndürelim ekürisini allalım verdiler diyelim. En iyi ihtimal yine 3 oyuncu lazım. Bunlar transferin son günlerinde bariyer diye ağlar 2 vasat oyuncu anca gelir

Hoca ders vermeyip biraz ders alsa umudum olacak ama ısrarla aynı şekilde devam ediyor .
1- takımın sistemi nedir eğer bir sistem varsa ve başarısız isek sistemi değiştir olmadı oyuncuları değiştir aynı hamleler ile farklı şeyler olmuyor.
2-Seni dinlemeyen oyuncu mu var cagne falcao belhanda feguli kes takımda yönetim yollasın bir sekilde.
3 - Duran top çalıştır su takima duran top hocası getir gerekirse
4-Oyuncu değişikliklerini egon için yada yonetime mesaj için yapma .Kendini de attırma sahadan
5-su belhandayi al evinde bak biz yorulduk bunu izlemekten

Onun için
bir orta saha
bir hızlı kanat
İki tane de forvet lazım.

Hadi diagneyi döndürelim ekürisini allalım verdiler diyelim. En iyi ihtimal yine 3 oyuncu lazım. Bunlar transferin son günlerinde bariyer diye ağlar 2 vasat oyuncu anca gelir
Bu sefer öyle kolay degil
En son cikarip masaya vurmustu, bu sefer direk yüzlerine vurur

Transfer süreçlerini hiç bir zaman takip etmeye gerek yok.

Hele de her gördüğü habere inanıp buraya taşıyanlar da oluyorken.

Bataklık gibi dönem.
Scout transferleri diyoruz dönuyoruz dolasiyoruz ligimizden kazik komisyon transferi geliyor:asd:

10 kişi kalınca bu hamle gelmeliydi, niye gelmedi ben de anlamış değilim. Öncesinde de gelebilirdi de rakip zaten hiç tehdit edemedi.
Hocam biz futbol izleyicisiyiz görüyoruz net ama hoca yanlış 11 çıkarmadım ben demek için mi oyuncu değişikliğini hemen yapmıyor anlamıyorum.Falcao girince hicbirsey yapamayacağı zaten yüzünden belliydi .
Takımın ikinci üçüncü hücum planı yok hep sağdan gidiyoruz gene
Hoca hep biri şapkadan tavşan çıkarsın diye bekliyor .
Sekidikayi neden aldı orası da muamma adamın ayağına top değmedi sağ açık oynatsaydi daha çok etkili olabilirdi

Heyecanlanacak topcumuz yok harbiden. 10 numara giyen arkadas sut atmaktan aciz pas vermekten aciz kanatlarin yavas forvetin yok. Orta sahan yok.

11 oyuncularini almadan Rotasyon oyuncusu alanin sifatina tukireyim.

Ön tarafimiz kaplumbaga gibi agir cekimde oynuyoruz. Rakip ortalamanin ustunde defans yapinca gozune ışık tutulmus tavsan gibi kaliyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt