Gokhan Yamanli
Büyük Kaptan
- 22 Mart 2015
- 24.874
- 12.172
- 1.783
3 yılda Galatasaray’da kadro kalitesinin geldiği noktaya bakın
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kacan balik büyük
1 kac sene sonra hepten ptt kadrosuna donecegiz boyle giderseEkli dosyayı görüntüle 106826
Ekli dosyayı görüntüle 106827
Ekli dosyayı görüntüle 106828
Ekli dosyayı görüntüle 106829
Olay bu zaten,acziyet olan bu ve en acisi Gomisten Ogulcan caglayana mecbur kalmakEkli dosyayı görüntüle 106826
Olay bu zaten,acziyet olan bu ve en acisi Gomisten Ogulcan caglayana mecbur kalmak
1 kac sene sonra hepten ptt kadrosuna donecegiz boyle giderse
Vasatliga alistik. Elinde hirbo diagne sakat falcao olunca adem sana iyi geliyor isteHatırlıyorum da o en tepedeki kadroya asamoah yerine lato alındı diye ortalık yangın yeri olmuştu
Şimdi Adem kalsaydı her türlü iş yapardıları konuşuyoruz
dursun özbeki döverek gönderenler tudoru hain iş bilmez ilan edenler görsün gerçekleri maçları izlemek dahi istemiyorum berbat vasatlar ordusuEkli dosyayı görüntüle 106826
fatih terim türk oyuncu hayranlığını bırakmadığı sürece devam ederiz başarısızlıkları konuşmaya buraya yazıyorum 6-7 tane kaliteli yabancı olmadığı sürece unutalım şampiyonluğu boşa hayal kurmanın alemi yok ömer bayram oğulcan linnes donk bu adamlar nedir yaHatırlıyorum da o en tepedeki kadroya asamoah yerine lato alındı diye ortalık yangın yeri olmuştu
Şimdi Adem kalsaydı her türlü iş yapardıları konuşuyoruz
Son 3 yılda acaba takımın başında hangi hoca vardı!?Ekli dosyayı görüntüle 106826
5 parası olmayan trabzon bile berat , guido pizarro , yusuf mallıyı bitirdi1_2 oyuncu değisimi değil büyük bir yapılanma lazım.....
Şey Emre solda oynarsa Belhanda sağ iç te şey olursa,Kerem forvet arkası gecerse bizim sorunumuz bu değil yönetim ne yapacaksan yap artık büyük değisimi baslat ama işte hangi parayla....
dursun özbeki döverek gönderenler tudoru hain iş bilmez ilan edenler görsün gerçekleri maçları izlemek dahi istemiyorum berbat vasatlar ordusu
fatih terim türk oyuncu hayranlığını bırakmadığı sürece devam ederiz başarısızlıkları konuşmaya buraya yazıyorum 6-7 tane kaliteli yabancı olmadığı sürece unutalım şampiyonluğu boşa hayal kurmanın alemi yok ömer bayram oğulcan linnes donk bu adamlar nedir ya
rakibi boğuyorduk ilk 15 dakkada tudorun büyük hakkı yendi adam kondisyon yükledi takıma tolga ciğerciye 6 gol attırmıştı ilk dönem transferleride cenk ergün yaptı fatih terim 2 sene şampiyon olduğu kadroyu cenk ergünle tudor kurdu hoca gelir gelmez cenk ergünü kovduTudor’u övmek istemiyorum sonlara doğru iyice mala bağladı ama o sezon yaptığımız başlangıç aşırı keyifliydi oyun tatmin ediyordu herkesi
talyanıda geçen sene oynatmıyordu genç felan diyordu bu sene mecburiyetten oynattı oda tuttu fatih hocanın artık gitmesi lazım galatasarayımızın için en doğru olan bu yönetiminde gitmesi lazım toplu istifa edin diagneye 13 milyon euro veren sakat falcaoya 14 milyon euro kaybettiren kim varsa gitsin a2yle çıkarız maçlaraTaylan şans eseri oldu tuttu ya şimdi artık Oğulcan, Ömer, akbaba hepsinden olduracağım diye uğraşır
85 den önce oyuncu değiştirememe huyunu bir türlü aşamadı , bunu da aşamayacak