Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
IMG_1574.webp

IMG_1573.webp

IMG_1575.webp

IMG_1576.webp

3 yılda Galatasaray’da kadro kalitesinin geldiği noktaya bakın

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Belhanda Yokken Emre ogulcan Diagne Feg Ve Emre kilinc yapiyorduk ileri hatti bol pozisyonlu maclar izliyorduk.Ne zaman Emre ile Belhandayi degistirdik kisir oyuna pozisyonsuz oyuna geri donduk.Emre Akbabayi begenmiyor kimse ama ileride kalablik olmak cok onemlj dun ilk yarida linesin cevirdigi topta Ogulcandan baska kimse yoktu ceza sahasi icinde .Ama Diagne Emre K Emre .A.Oulcan diagneli hucum hattinda hepsi ceza sahasina giriyor orda kalabalik oluyoruz pozisyon uretiyoruz.Ama Futbolu cok bilmisler Emre ile Ogulcana kafaya takip adamlara laf atiyorlar.Sen forvetine gore oyun oynamiyorsunki Diagne gibi adam bile o hucum hatti ile etkili oldu.

Avrupa sampiyonu bir takımin dün geceki forveti Oğulcan'dı.....

Söyleyeceklerim bu kadar

1_2 oyuncu değisimi değil büyük bir yapılanma lazım.....

Şey Emre solda oynarsa Belhanda sağ iç te şey olursa,Kerem forvet arkası gecerse bizim sorunumuz bu değil yönetim ne yapacaksan yap artık büyük değisimi baslat ama işte hangi parayla....

Hatırlıyorum da o en tepedeki kadroya asamoah yerine lato alındı diye ortalık yangın yeri olmuştu

Şimdi Adem kalsaydı her türlü iş yapardıları konuşuyoruz

fatih terim türk oyuncu hayranlığını bırakmadığı sürece devam ederiz başarısızlıkları konuşmaya buraya yazıyorum 6-7 tane kaliteli yabancı olmadığı sürece unutalım şampiyonluğu boşa hayal kurmanın alemi yok ömer bayram oğulcan linnes donk bu adamlar nedir ya

Son 3 yılda acaba takımın başında hangi hoca vardı!?
Kim bu transferlere onay verdi?

Süper Lig oyuncularından hala ağzı yanmayan bu hoca hala neden Salih,bakasetas ve caulker peşinde koşar?

Ayak tenisi Federasyonu kurulsa da;
şu AYAK TENİSİ uzmanından,
bir an evvel
KURTULSAK !!

1_2 oyuncu değisimi değil büyük bir yapılanma lazım.....

Şey Emre solda oynarsa Belhanda sağ iç te şey olursa,Kerem forvet arkası gecerse bizim sorunumuz bu değil yönetim ne yapacaksan yap artık büyük değisimi baslat ama işte hangi parayla....
5 parası olmayan trabzon bile berat , guido pizarro , yusuf mallıyı bitirdi

Ve bizleri yanıltan aslinda herkes farkında da ligimizin Katar ligi seviyesinde olması

Emekliler,futbol hayatı bitenler,genc ama yeteneksiz oyuncular bu vasat kadro ile kendi kendimizi kandiriyoruz

Yoksa Hangisi hakediyor şu formayı Muslera belkide Marcao dısında hepsi faso fiso ama el mecbur kasa ortada tam takır kuru bakır

fatih terim türk oyuncu hayranlığını bırakmadığı sürece devam ederiz başarısızlıkları konuşmaya buraya yazıyorum 6-7 tane kaliteli yabancı olmadığı sürece unutalım şampiyonluğu boşa hayal kurmanın alemi yok ömer bayram oğulcan linnes donk bu adamlar nedir ya

Taylan şans eseri oldu tuttu ya şimdi artık Oğulcan, Ömer, akbaba hepsinden olduracağım diye uğraşır

85 den önce oyuncu değiştirememe huyunu bir türlü aşamadı , bunu da aşamayacak

Tudor’u övmek istemiyorum sonlara doğru iyice mala bağladı ama o sezon yaptığımız başlangıç aşırı keyifliydi oyun tatmin ediyordu herkesi

rakibi boğuyorduk ilk 15 dakkada tudorun büyük hakkı yendi adam kondisyon yükledi takıma tolga ciğerciye 6 gol attırmıştı ilk dönem transferleride cenk ergün yaptı fatih terim 2 sene şampiyon olduğu kadroyu cenk ergünle tudor kurdu hoca gelir gelmez cenk ergünü kovdu

Taylan şans eseri oldu tuttu ya şimdi artık Oğulcan, Ömer, akbaba hepsinden olduracağım diye uğraşır

85 den önce oyuncu değiştirememe huyunu bir türlü aşamadı , bunu da aşamayacak

talyanıda geçen sene oynatmıyordu genç felan diyordu bu sene mecburiyetten oynattı oda tuttu fatih hocanın artık gitmesi lazım galatasarayımızın için en doğru olan bu yönetiminde gitmesi lazım toplu istifa edin diagneye 13 milyon euro veren sakat falcaoya 14 milyon euro kaybettiren kim varsa gitsin a2yle çıkarız maçlara

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt