Can Karabacak
Ulubatlı Souness
- 2 Ağustos 2018
- 33.103
- 21.222
- 1.568
bu işte muratoyuncuya kötü lakaptan ceza alan kimdi, bitti mi cezası onun

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu işte muratoyuncuya kötü lakaptan ceza alan kimdi, bitti mi cezası onun

Daha iyisini bulmak için uğraşacağımoyuncuya kötü lakaptan ceza alan kimdi, bitti mi cezası onun
Bu tuzağa düşer miyim sence üstat
Nerede o Kolombiya'lı sahtekar. Dün maç biter bitmez ceza yedim, içimi dökemedim
isinalim
Geçen sene prime Sivasspor'u sahadan sildiğimiz kadronun en önemli elemanlarından JM Seri'yi bedava kiralayabiliyorsak ciddien bunu düşünelim ya.
O Galatasaray ligi süpürüyordu, herkesi sahadan siliyorduk. Pandemi olmasa 100% şampiyon olurduk.
Seri'nin büyük katkısı vardı, çok büyük.
Yine Kadıköy deplasmanın da ki oyun..
Etebo gereksizini yollayıp alsak keşke.
isinalim
Bari Atletico zamanindan gollari paylassaydin rtas.
Nerede o Kolombiya'lı sahtekar. Dün maç biter bitmez ceza yedim, içimi dökemedim
Ya ne Serisi.. tembelin teki..Geçen sene prime Sivasspor'u sahadan sildiğimiz kadronun en önemli elemanlarından JM Seri'yi bedava kiralayabiliyorsak ciddien bunu düşünelim ya.
O Galatasaray ligi süpürüyordu, herkesi sahadan siliyorduk. Pandemi olmasa 100% şampiyon olurduk.
Seri Fulham’in PL listesine dahil edilmedi aylardir yatiyor ve sen bu adami transfer edelim diyorsun yani renktas, guzel bir oneriGeçen sene prime Sivasspor'u sahadan sildiğimiz kadronun en önemli elemanlarından JM Seri'yi bedava kiralayabiliyorsak ciddien bunu düşünelim ya.