Can Karabacak
Ulubatlı Souness
- 2 Ağustos 2018
- 33.103
- 21.222
- 1.568
.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hocam bize gelince biri uyarıyor sut atmayın diye galiba emre kilinc Babel bize gelmeden çekiyorlardı bize gelince denemiyorlar.Bir belhanda deniyor düşman basina önünde kim varsa vuruyor top kaleye gitmiyorFüze gibi şut çeken bir orta saha istiyorum ya çok mu?
evirebilir misin bilmiyorum ama ceviremezsinCan seni evire çevire döverim.
Zıplatırım seni.evirebilir misin bilmiyorum ama ceviremezsin
niye sen trambolin misinZıplatırım seni.
belhandayi evire cevire dovup gondereceksin diyerek alti dolu yorum mu yapmis oldunOnun gibi boş konuşayım belki susar dedim ama susmadı bastım engeli.
la bi sus la la bi susbelhandayi evire cevire dovup gondereceksin diyerek alti dolu yorum mu yapmis oldun
halit
bunlari yuzunuze vuracagiz ki kendinizi bi sey sanmayin
Bakasetası da koyuyoz orayairfan gelirse
taylan - irfan
onyekuru - feghouli - arda
Şöyle bir durum var reis ne olursa olsun Arda'nın kendi istemediği sürece sahada olacağını düşünüyorum hem takım içindeki ağırlı hem Fatih Terim ile olan ilişkisi sebebiyle kolay kolay sakatlık/ceza gibi ekstra durumlar olmadığı sürece Arda sahada olur Muslera ile birlikte bu takımın kaptanı. Fatih Terim'den bahsediyoruz bugün K.Sulemana & Onyekuru aynı anda gelse bile Arda'yı yedek bırakcağını zannetmiyorum6-7 aydır maça çıkmamış adamları getirip pat diye 11e koyup şampiyonluğa oynamak da ne bilim çok absürt geliyor. Hadi onyekuru nun top seviyesini biliyoruz 2 ayda toparladı diyelim. O bile 30.maça denk geliyor.
Bu kadar3 senedir top oynamayan Arda oynuyorsa Onyekuru da oynar. Sanki PL'ye geliyorlar anasini satayim