Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onun gibi boş konuşayım belki susar dedim ama susmadı bastım engeli.

irfan gelirse

taylan - irfan

onyekuru - feghouli - arda

hqdefault.jpg

6-7 aydır maça çıkmamış adamları getirip pat diye 11e koyup şampiyonluğa oynamak da ne bilim çok absürt geliyor. Hadi onyekuru nun top seviyesini biliyoruz 2 ayda toparladı diyelim. O bile 30.maça denk geliyor.
Şöyle bir durum var reis ne olursa olsun Arda'nın kendi istemediği sürece sahada olacağını düşünüyorum hem takım içindeki ağırlı hem Fatih Terim ile olan ilişkisi sebebiyle kolay kolay sakatlık/ceza gibi ekstra durumlar olmadığı sürece Arda sahada olur Muslera ile birlikte bu takımın kaptanı. Fatih Terim'den bahsediyoruz bugün K.Sulemana & Onyekuru aynı anda gelse bile Arda'yı yedek bırakcağını zannetmiyorum

Onyekuru gelse ne değişir diye düşünüyorum ? belki Kerem gibi olmaz da maçların 60. veya 65. dakikalarında oyuna girer. Dediğin gibi en son 2018/2019 sezonunda düzenli olarak forma giydi Onyekuru Ocak ayında transfer edilse bile takımla bir kamp dönemi geçirmesi fizik olarak toparlanması filan çok zaman alacak

Bence önceliğimiz Onyekuru değil de Feghouli'nin boşalttığı sağ kanat ve forvet olmalı yoksa takımda Arda&Taylan&Feghouli&E.Kılınç&Saracchi&Marcao&Muslera gibi oyuncuların yerleri garanti kesinlikte transfer yapılması gereken sağ kanat ve forvet mevkisi vardı Omar'ın gerirdiği talihsiz olay sonrasında sağ bek ihtiyacı gündeme geldi tabii tüm bu transferlerin yapılması için satılma ihtimali olan Luyindama var

Hani bilmiyorum Luyindama'yı astronomik ücretlere satmayı başarsak bile bu yönetim zerre güven vermiyor düşünsene reis 1)Sağ Kanat 2)Forvet 3)Sağ bek 4)Stoper 5)Taylan'a alternatif defansif orta saha doğrudan 5 tane nokta atışı transfer gerekli takıma bu yönetimin elinde 15-20 mil.€ gelir olsa bile becerebileceğini düşünmüyorum bu kısa sürede bu kadar adamın satış-alış işlemini

O yüzden Luyindama'nın satışı ile gelecek yüklü bir bonservis bedelini 6 ay sonra Galatasaray'ın başında olup olmayacağı belli olmayan M.Cengiz & A. Albayrak gibi adamlara bırakmamak gerekiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt