Göktuğ Demirbağ
10 Numara!
- 24 Haziran 2013
- 19.413
- 5.356
- 1.873
Aytaç Kara hala açıklanmadı mı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kim bu herif ya

Son 2 senede patlayan en az 8 tane transfer duyumu vardır. GeçelimRenkdaslar, bu eyüp yildizin birsey bildigi varmi sizce
ey gsc yönetimi
#cankarabacaknerede
Bizimkiler transfer dönemi başlamadan liste yapılabileceğini bile düşünmüyorlardırİlk günde transfer açıklayacağımızı düşünenler mi var gerçekten? Bugün yeni görüşmelere başlıyorlardır.
Roma Türklere salça olmayı bıraksın artık hangi aldığı Türk oyuncuyu prime hale getirdi Salih mert çetin bence cengizde eşik atlayamadı hiç sevmem Romayı zekiden uzak olsunlar
Yeni forvetimiz hayırlı olsun Türkiye'nin Bayerni olmak budur işteKasımpaşa, Anderlecht forması giyen santrfor Isaac Kiese Thelin ile anlaşmaya vardı. (NTV)
SERDAR Ederkim bu herif ya![]()
Para yok Para yok, satmadan alamiyorsun. Benim anlamadim bu ffp mayista bitmiyormu arkadaslar ? Kirala 3-4 baba oyuncu, sene sonunda zorunlu satin almayla olmuyormu?
Para yok Para yok, satmadan alamiyorsun. Benim anlamadim bu ffp mayista bitmiyormu arkadaslar ? Kirala 3-4 baba oyuncu, sene sonunda zorunlu satin almayla olmuyormu?
Kasımpaşa, Anderlecht forması giyen santrfor Isaac Kiese Thelin ile anlaşmaya vardı. (NTV)