Tarık Arslan
10 Numara!
- 22 Kasım 2008
- 11.166
- 9.536
- 2.568
Hemen bir Salih, Aytaç hamlesi. Ardından bir kiralık Onyekuru ve Seri. Uçtu gitti işte takım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hemen bir Salih, Aytaç hamlesi. Ardından bir kiralık Onyekuru ve Seri. Uçtu gitti işte takım
Dursun özbek kötü diyorduk ya işte ondan kötüsü de varmış. 2 Sene dursunun kurduğu kadronun ekmeği ile şampiyon olduk, yönetim kendi başarısı gibi anlattı. Dursun gittiğinde bu takımın forvetinde kim vardı, orta sahasında kimler vardı, bekleri kimdi? Şimdi kimler var? Tarihin en kötü yönetimi bu yönetimdir. Sene başı kadro yetersiz diyorduk, bir şekil ite kalka geldik. Devre arası belli ki hiç çalışmamış yönetim dersine. Bu sezon bitti maalesef.
SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu ne la
Al iste bi baska gerzek taraftarDerhal hocayı kovsunlar ve yönetim olarak istifa etsinler.
Hep aciz hep aciz hep aciz Anasini satayim Dunyanin en boktan baskanlari hep bizdr bi joka yaradiklari Yokher sene şampiyon ol , Avrupa gelirleri , her 6 ayda ozan kabak, ndiaye, Bruma , bütün gelirleri topla , Avrupa ligine gidemeyen takımlar 10ar 15er transfer yapsın , en mağdur durumda biziz , vaybe
CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
En önde gideniyim.Al iste bi baska gerzek taraftar
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi