Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hemen bir Salih, Aytaç hamlesi. Ardından bir kiralık Onyekuru ve Seri. Uçtu gitti işte takım

IMG_1585.webp

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Dursun özbek kötü diyorduk ya işte ondan kötüsü de varmış. 2 Sene dursunun kurduğu kadronun ekmeği ile şampiyon olduk, yönetim kendi başarısı gibi anlattı. Dursun gittiğinde bu takımın forvetinde kim vardı, orta sahasında kimler vardı, bekleri kimdi? Şimdi kimler var? Tarihin en kötü yönetimi bu yönetimdir. Sene başı kadro yetersiz diyorduk, bir şekil ite kalka geldik. Devre arası belli ki hiç çalışmamış yönetim dersine. Bu sezon bitti maalesef.

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hurma ile Ciner ellerini ovusturuyordur su an. Biri Ndao'yu biri Aytac'i kaca itelesem diye dusunuyordur.

Bunlar ellerinde 20 milyon euro varken transfer yapamadilar.Bu beceriksizlikle adam satip sonra adam alacaklar ha.

Dursun özbek kötü diyorduk ya işte ondan kötüsü de varmış. 2 Sene dursunun kurduğu kadronun ekmeği ile şampiyon olduk, yönetim kendi başarısı gibi anlattı. Dursun gittiğinde bu takımın forvetinde kim vardı, orta sahasında kimler vardı, bekleri kimdi? Şimdi kimler var? Tarihin en kötü yönetimi bu yönetimdir. Sene başı kadro yetersiz diyorduk, bir şekil ite kalka geldik. Devre arası belli ki hiç çalışmamış yönetim dersine. Bu sezon bitti maalesef.

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Artık şu an net eminim , dursundan daha kötüsü gelmez diyordum ama bu yönetim ondan daha basiretsiz çıktı

500 bin Euro verecek para dahi bulamayan garip bir yönetime sahibiz

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

İsmail Kartal’a bizi güldüren arkamızdan Konya’lı parçasının çaldırılmasına neden olan yönetim ve hoca biran önce gitmelidir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt