Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kiziyorum bu yonetime.Sonra gecirdigi ameliyatlar geliyor aklima Cengiz'in.Uzuluyorum. Ama bu kadar beceriksizlige ragmen gorevde kalmak hemde bu haldeyken iyi niyetli degil.Koltuk sevdasi bu.

Baslicam ffp nize.Gorende fener trabzonda yok zanneder ffp.
Cengiz iyi niyetli bir adam değil. Onun hastalığını geçirenler malulen emekli edilir, covid süresince çalıştırılamaz. Ama cengiz efendi muhtemelen işleri kötü, galatasaray üzerinden prim yapmaya devam ediyor. Kendini düşünüyor kulübü değil, yoksa gram katkıları yok, son 1 senedir yönetimsiz de olsak daha kötüsü olmazdı.

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben valla ocağa kdar bu kadronun 8-10 fark yemesini bekliyordum yine iyi dayandılar. Medya şişirse de harbi çok zayıf kadro var. Ortasaha ve hücuma saf kalite 2-3 adam lazım

bizimkiler bir transfer yaparken bile ölüp ölüp diriliyor. bize 3-4 transfer lazım. kanatlar boş, merkezde sıkıntı var, sağ bekte arıza var.

bu takımın eksiklerini devre arası transferiyle kapatmamız bence mümkün değil. bir şekilde hamleleri yapsak bile hepsinin tutması gerekecek ki düşük bir ihtimal.

mesela beşiktaş'ın bu anlamda şansı yaver gitti. son günlerde josef, aboubakar, ghezzal ve rosier'i aldılar hepsi tuttu. ama bu her zaman olmaz.

Muslera en önemli transferimiz olacak takıma sinerji katacak büyük kaptan

Kimse konusmuyor, takima acil olarak defansif önlibero lazım dedik taylan hala övülüyor. Orada oynayamaz sert adam lazim adamlar direkt stoperlerle karsi karsiya geliyor.

Yönetim derhal istifa etmeli
Vizyoner bir yönetim gelmeli

Muslera'ya 2 milyon euro'dan yeni kontrat
Marcao'ya yeni kontrat

Diger yabancilari at gitsin cöpe

Türklerden Akbaba, Bayram, Özbayrakli, Öztürk ve Durmaz sutlanmali

Digerleri kalabilir

Yani en az 10 yabanci transfer sart

Belli bir seviye üstü kulüplerde bu kadar dramatik kadro erozyonu olmaz Türkiye kupası maçına çıksa yadırganacak oyuncu grubuyla şampiyonluk kovalamaya çalışıyoruz. Belliydi ama ya ilk 11'i bile sınırlı kadroya rotasyon oyuncusu bile alınmadı.

bizimkiler bir transfer yaparken bile ölüp ölüp diriliyor. bize 3-4 transfer lazım. kanatlar boş, merkezde sıkıntı var, sağ bekte arıza var.

bu takımın eksiklerini devre arası transferiyle kapatmamız bence mümkün değil. bir şekilde hamleleri yapsak bile hepsinin tutması gerekecek ki düşük bir ihtimal.

mesela beşiktaş'ın bu anlamda şansı yaver gitti. son günlerde josef, aboubakar, ghezzal ve rosier'i aldılar hepsi tuttu. ama bu her zaman olmaz.
Takım öyle boklanacak kıvamda değil ama zayıf. Akbaba makbaba bunlar artık derman olmaz. Kaliteli forvet,kanat,10 no alınsın ligin altını üstünü getiririz ama biz aytaçlarla salihlerle falan uğraşıyoruz

Fatih Öztürk, Emre Taşdemir, Emre Akbaba, Babel, Falcao, Diagne, Ömer Bayram, Saracchi , Şener,Etebo, sıkıtıka bunlar Galatasaraya yedek bile olamaz ,
Arda,Taylan, feghouli, belhanda ancak yedek seviyesindeler , var siz düşünün nasıl bir revizyon şart yazın revizyonda feghouli belhandada gitmesi lazım nasıl bı zulüm bu ölmüşuz ağlayan yok

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Luyindama ile Caulker'ı bir tutmak gerçekten çok komik.

Tamam adam sakatlıktan dönemedi ama Caulker falan ayıp oluyor.

Yazık bizim taraftara gerçekten çok yazık tek maçla adam asa asa koskoca kulüp oyuncu satamaz hale geldi.

Gidin şimdi sosyal medyadan adamın gelmişine geçmişine de sövün tam olsun.

Ilk 11e 10 transfer lazim abartisiz , yapilmasi imkansiz ama takim o durumda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt