Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emre kılınça feghouliye falan sövülüyor ama adamlar ortasahada takım savunmasına baya baya fayda sağlıyordu. İkisi birden olmayınca ortasahadki hareketlilik kayboldu oyun aklı gitti
Fegi bilmemde Emre Kilinc ve Marcao takik savunmasi icin cok onemli hucum bakimindan cok kotuyuz ama defansta hic bu kadsr kotu olmamistik

Luyindama kesinlikle gitsin sadece tek bir maç yüzünden değil bu sezon komple facia ama Caulker gelmesin daha iyisi gerekiyor ve mümkünse yaşlı bir stoper ama lider özellikleri barındıran tarzda.

Takımı saha içinde yöneten Arda Turan'miş.Kadroda olmayınca hepsi sersem tavuk gibi avare dolanıp durdular.Bir tek kafadan rahat Diagne performans verdi.

Ilk 11e 10 transfer lazim abartisiz , yapilmasi imkansiz ama takim o durumda
Ya gaza gelip şöyle şeyler yazmayın. Topçuların başında bir defa hoca yok onlar ne yapsın. Hoca çok büyük hata etti işler artık hakeme sövüp takımı haza getireyimle olmuyor elinde o kadar kuvvetli kadro yok. 3 kalite transfere yine toparlanır takım da önce hocanın toparlanması lazım

Bunlar son güne kadar taraftarı oyalayıp yine kimseyi alamaz bizi kanser ederler. Oysa yapılacak en az 5 net transfer lazım ve hemen lazım bunun karantinası adaptasyonu bilmem ne.. Ama işte apo geliyor aklıma. Neyse

Ya gaza gelip şöyle şeyler yazmayın. Topçuların başında bir defa hoca yok onlar ne yapsın. Hoca çok büyük hata etti işler artık hakeme sövüp takımı haza getireyimle olmuyor elinde o kadar kuvvetli kadro yok. 3 kalite transfere yine toparlanır takım da önce hocanın toparlanması lazım

Tamam hocada değişsin mesela Guardiola gelsin neyapabilecek bu kadro ile açıklarmisin ben sezon basindan beri yazıyorum 10 transfer lazım olduğunu. Suanki kadrodaki herkes ancak alternatif olabilir rotasyon oyuncuları olabilir Galatasaray için.

Sorun belli ama ağzını açan yok
Bir numaralı sorun FATIH TERİMDİR
Kendi içimizden çıkan BULENT ,TUGAY ,OKAN,gibi gençleri takimin başına gecirip gençlere sans veren bir takim haline gelmeliyiz

Tamam hocada değişsin mesela Guardiola gelsin neyapabilecek bu kadro ile açıklarmisin ben sezon basindan beri yazıyorum 10 transfer lazım olduğunu. Suanki kadrodaki herkes ancak alternatif olabilir rotasyon oyuncuları olabilir Galatasaray için.
Sene başı diyorduk belhanda feghouli falcao babel diagne satılmalı revizyona gidilmeli diye ama sağolsun yönetim yine beceremedi bu saatten sonra yapacak bişey yok. 3-4 tane takıma liderlik, ruh, akıl katacak adamlar alınsın yine herşey rayına oturur. Ha alınır mı yine hiç sanmıyorum en fazla aytaç salih gelir gsde transfer bitmez temmuzu bekleyin denir sezonu bitiririz

Luyindama’yı şimdi satamazsak hiç satamayız, gün geçtikçe kötüye gidiyor.

catan yanacak goze alan gelsin reis kimseden korkumuz yok
sadece nedenini merak ettim ne kufur be hakaret ne bi sey var ortada ama cezayi yiyen ben oluyorum
Yapilan elestiriye karsi “sus lan” sozlerinde bir sey yok yani? Raporlamadim ama konuyu takip eden moderatorler varmis demek ki.

Luyindama ile Caulker'ı bir tutmak gerçekten çok komik.

Tamam adam sakatlıktan dönemedi ama Caulker falan ayıp oluyor.

Yazık bizim taraftara gerçekten çok yazık tek maçla adam asa asa koskoca kulüp oyuncu satamaz hale geldi.

Gidin şimdi sosyal medyadan adamın gelmişine geçmişine de sövün tam olsun.
Para yok para. Bide paraya kıyıp stopere para verirlermi sence.

Bedavaya alınabilecek en iyi adam şu durumda. Donk gamsızından iyidir

Sene başı diyorduk belhanda feghouli falcao babel diagne satılmalı revizyona gidilmeli diye ama sağolsun yönetim yine beceremedi bu saatten sonra yapacak bişey yok. 3-4 tane takıma liderlik, ruh, akıl katacak adamlar alınsın yine herşey rayına oturur. Ha alınır mı yine hiç sanmıyorum en fazla aytaç salih gelir gsde transfer bitmez temmuzu bekleyin denir sezonu bitiririz

Aytac ve salih de normal sartlarda Galatasaray'da ancak yedek olmali. Bizim orta sahimiz ilerde Sneijder gerisinde Melo-Selcuk(Prime) gibi olmali

Luyindama ile Caulker'ı bir tutmak gerçekten çok komik.

Tamam adam sakatlıktan dönemedi ama Caulker falan ayıp oluyor.

Yazık bizim taraftara gerçekten çok yazık tek maçla adam asa asa koskoca kulüp oyuncu satamaz hale geldi.

Gidin şimdi sosyal medyadan adamın gelmişine geçmişine de sövün tam olsun.
Haklısın burasi da maalesef biraz öyle. Bazen insanin midesi bulanıyor okuduklarindan. Forum yönetiminin biraz daha çalışması lazim.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt