- 1 Ağustos 2014
- 63.830
- 75.026
- 4.338
Bugünkü üzüntümüzün baş sorumluları bunlardır
Kim ne derse desin
Kim ne derse desin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ya kisi ozelinde degil ama Belhanda fanboylari bu sosyal medya da gercekten mide bulandiriyor.Sirf farkli oldugunu birilerine hissettirmek ana amaclariForumda kime hos gorunmek icin post atayim soylesene. Bana kazanci ne olabilir mesala? Yapilan elestiriye saygisizlik yapan sensin. Kotuye iyi diyen de sensin. Neyse Belhanda ile hayatinda sana mutluluklar. Bir oyuncuya bu kadar tapan birini ilk kez goruyorum.
Galatasaray Falcao ve Diagne'yi gönderebilirse görüşmeye başladığı bi futbolcuyu getirecek.Oyuncu 23 yaşında ve Milli Takım formasını giyiyor.Luyindama gibi satın alma opsiyonuyla kiralanacak.Türk basınında bize yazılmayan bi isim. (Ajans 1905)
ahahaha "Diagne ve Falcao'yu gonderdikten sonra" diye cumle kurmus Rodop.Hemde 25 gunde gonderip yenisini alacaklar. Bu capsizlarEvet en büyük paralı kalem rodop dediğimiz gibi başladı hemen , yine ilk o başladı sallamaya
Yok 23 yaşında forvet yok irfancan vs.
Transfer olmayınca da diagne ile falcao gitmedi napsın yönetim der çıkar
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
G.tümle bile gülemiyorum artık bunların sallamasınaGalatasaray Falcao ve Diagne'yi gönderebilirse görüşmeye başladığı bi futbolcuyu getirecek.Oyuncu 23 yaşında ve Milli Takım formasını giyiyor.Luyindama gibi satın alma opsiyonuyla kiralanacak.Türk basınında bize yazılmayan bi isim. (Ajans 1905)
Burak yılmaz bile olurdu onu niye harcanmıştık sahi onu niye harcamıştık yahu