Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bugünkü üzüntümüzün baş sorumluları bunlardır
Kim ne derse desin

2633973_1200x627.webp

Elimizde bu kadar vasıfsız ve şişirilmiş yerliler varken Aytaç veya Salih hamleleri olmaz umarım. Bize sınıf atlatacak oyuncular gerek.

Albayrak bir kac gun icinde yurt disi seyahatina basliyormus. :)

Forumda kime hos gorunmek icin post atayim soylesene. Bana kazanci ne olabilir mesala? Yapilan elestiriye saygisizlik yapan sensin. Kotuye iyi diyen de sensin. Neyse Belhanda ile hayatinda sana mutluluklar. Bir oyuncuya bu kadar tapan birini ilk kez goruyorum.
Ya kisi ozelinde degil ama Belhanda fanboylari bu sosyal medya da gercekten mide bulandiriyor.Sirf farkli oldugunu birilerine hissettirmek ana amaclari

Gercekten herkes bir oyuncuyu cok sevebilir.Ama Ronaldo bile Barnabeu da yuhalandiysa Marca gazetesinde yerin dibine sokulduysa her oyuncu elestirilebilir demektir.Ama fanboylardan tek bir tenkit goremezsiniz cunku amac SOV YAPMAK.

Evet en büyük paralı kalem rodop dediğimiz gibi başladı hemen , yine ilk o başladı sallamaya

Yok 23 yaşında forvet yok irfancan vs.

Transfer olmayınca da diagne ile falcao gitmedi napsın yönetim der çıkar

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Galatasaray Falcao ve Diagne'yi gönderebilirse görüşmeye başladığı bi futbolcuyu getirecek.Oyuncu 23 yaşında ve Milli Takım formasını giyiyor.Luyindama gibi satın alma opsiyonuyla kiralanacak.Türk basınında bize yazılmayan bi isim. (Ajans 1905)

böyle bir transferi mümkün değil beceremezler Andorra nın San Marino nun forvetiyse olabilir

Nando
Okan
Fatih

Linnes
Sener

Marcao
Luyi
Donk
Emin

Saracchi
Emre T.

Taylan

fas
Ömer
Emre A.

Fegh
Arda
Emre K.
Kerem
Ogulcan

Falcao
Diagne
Babel
Ali Yavuz

Defolmali gerekenler:
Fasli
Falcao
Diagne

Satilmali gereken:
Luyindama (para lazim)

Alinmali gerekenler:

Kaan Ayhan
Irfan Can
Salih U.
Seri
Onyekuru
Kenan Karaman
Ahmed Musa
Kownacki

Bu yönetimin yapacağı işe sokayım. Çapsız cibilliyetsiz haysiyetsiz ordusu

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Drogba Gomis
Falcao Diagne

iyi oynayanıda gönderiyorlar kötü oynayanıda

hayatımda ilk defa sn hocamız ve bu reziller yuzunden bir fenerlıye forma alıcam gibi

iddiaya girme gafletinde bulundum

Burak yılmaz bile olurdu onu niye harcanmıştık sahi onu niye harcamıştık yahu

Galatasaray Falcao ve Diagne'yi gönderebilirse görüşmeye başladığı bi futbolcuyu getirecek.Oyuncu 23 yaşında ve Milli Takım formasını giyiyor.Luyindama gibi satın alma opsiyonuyla kiralanacak.Türk basınında bize yazılmayan bi isim. (Ajans 1905)
G.tümle bile gülemiyorum artık bunların sallamasına

Burada Fatih Hoca istemezken hepimiz Falcao'nun yolunu gözledik maalesef...
Gomis'e ağır dedigim günler icin de kendisinden özür dilerim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt