Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bizim halimiz ne olacak sergen onu söyle. verem etti bu takım bizi
Fatih hoca iyi bi yil gecirir djye düşünüyorum,cunku disiplinli ve hedefe odaklanacak,gozu de kararacak.aslinda 2011-2012 sezonu benzeri olacak ama iste su eksiklerle,covid belasi gundemdeyken eldeki ilk 11i dogru degerlendirmek,mac icini doğru yönetmek lazim.transferler elimizi rahatlatir ve fatih hoca istedigi oyunu bu oyuncularla oynayip ruzgari arkasina alir hakem,tff demeden

Malatyaspor, Hadebe ve Youssouf’a gelen teklifleri değerlendirecek. Youssouf’a Belçika’nın Anderlecht kulübü talip olurken, Hadebe’ye ise Suudi Arabistan’dan ciddi teklifler geldiği belirtiliyor. (İHA)

Fatih hoca iyi bi yil gecirir djye düşünüyorum,cunku disiplinli ve hedefe odaklanacak,gozu de kararacak.aslinda 2011-2012 sezonu benzeri olacak ama iste su eksiklerle,covid belasi gundemdeyken eldeki ilk 11i dogru degerlendirmek,mac icini doğru yönetmek lazim.transferler elimizi rahatlatir ve fatih hoca istedigi oyunu bu oyuncularla oynayip ruzgari arkasina alir hakem,tff demeden
zaten bu transfer döneminde de istenilen transferleri yapamazlarsa 5 dk durmasınlar o koltukta, kaçıncı rezillikleri saymayı unuttuk.

zaten bu transfer döneminde de istenilen transferleri yapamazlarsa 5 dk durmasınlar o koltukta, kaçıncı rezillikleri saymayı unuttuk.
Ya iste yapamazlarsa benim beklentim emin,bartug ve kerem uzerine.sanki 2012deki gibi o asi tutacak.ssmih ve emre colaktan fazlası var bu gencolarda

Youssouf Ndayishimiye Anderlecht’e giderse bir kac yil orada oynadiktan sonra iyi bir transfer yapar, iyi bir oyuncu

Falcao, Diagne, Omer, Akbaba, Fatih , Belhanda, Sener ve Babel gidebilir.

Luyindamaya da iyi teklif varsa satin gitsin.

---------------------- Taylan
Transfer - Feghouli (Seri) - İrfan - Onyekuru
--------------------- Transfer

şu orta saha ve hücum hattı bende yeniden maç izleme heyecanı oluşturabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt