Sıddık Saraylı
10 Numara!
- 11 Temmuz 2019
- 10.915
- 7.664
- 823
Bunlar satacak gustavoyu da. İnşallah böyle bir hata yaparlar.Sadece Onyekuru ve Seri yetmez. Oyle ya da boyle o macta Gustavo yoktu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunlar satacak gustavoyu da. İnşallah böyle bir hata yaparlar.Sadece Onyekuru ve Seri yetmez. Oyle ya da boyle o macta Gustavo yoktu
Bunlar gelsin şampiyonluk şansımız 3 katına çıkar direkt.Irfan Can
Onyekuru
Zaza
bu uclu hemen gelsin de takim biraz ateslensin. Yoksa gol atacak durumumuz yok.
Kimi alacaklar?Bunlar satacak gustavoyu da. İnşallah böyle bir hata yaparlar.
Fatih hoca iyi bi yil gecirir djye düşünüyorum,cunku disiplinli ve hedefe odaklanacak,gozu de kararacak.aslinda 2011-2012 sezonu benzeri olacak ama iste su eksiklerle,covid belasi gundemdeyken eldeki ilk 11i dogru degerlendirmek,mac icini doğru yönetmek lazim.transferler elimizi rahatlatir ve fatih hoca istedigi oyunu bu oyuncularla oynayip ruzgari arkasina alir hakem,tff demedenbizim halimiz ne olacak sergen onu söyle. verem etti bu takım bizi
Aynen böyle olacak evet.Kimi alacaklar?
Sosa Irfan Mesut ?
zaten bu transfer döneminde de istenilen transferleri yapamazlarsa 5 dk durmasınlar o koltukta, kaçıncı rezillikleri saymayı unuttuk.Fatih hoca iyi bi yil gecirir djye düşünüyorum,cunku disiplinli ve hedefe odaklanacak,gozu de kararacak.aslinda 2011-2012 sezonu benzeri olacak ama iste su eksiklerle,covid belasi gundemdeyken eldeki ilk 11i dogru degerlendirmek,mac icini doğru yönetmek lazim.transferler elimizi rahatlatir ve fatih hoca istedigi oyunu bu oyuncularla oynayip ruzgari arkasina alir hakem,tff demeden
Ya iste yapamazlarsa benim beklentim emin,bartug ve kerem uzerine.sanki 2012deki gibi o asi tutacak.ssmih ve emre colaktan fazlası var bu gencolardazaten bu transfer döneminde de istenilen transferleri yapamazlarsa 5 dk durmasınlar o koltukta, kaçıncı rezillikleri saymayı unuttuk.