Eren Çetin
Sarı Üye
- 2 Eylül 2019
- 838
- 805
- 588
Malum menajer oyuncusu. İyiyse de neden geldiği belli
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Malum menajer oyuncusu. İyiyse de neden geldiği belli
Rahmetli Metin Oktay'ı mezardan kaldırıp forvete koyalım o zaman hem santrafora ihtiyacımız var hemde tarihte kendisinden daha fazla Galatasaray'a katkısı olan topçumuz olmamıştır.Lan kuzen yine saçmalamışsın ya
Şino'nun mu katkısı daha çok bu takıma Belhanda'nın mı?
Haber doğruysa Özil+Başı hayırlı olsun fenereFenerbahçe Mesut Özil + Onyekuru paketi yaparak gövde gösterisi yapmak istiyor.Onyekuru'ya Galatasaray'ın verdiği maaşın 2 katı teklif edildi.
Kaynak : Nevzat Dindar (Milliyet)
Intihar mi edelim ne yapalimFenerbahçe Mesut Özil + Onyekuru paketi yaparak gövde gösterisi yapmak istiyor.Onyekuru'ya Galatasaray'ın verdiği maaşın 2 katı teklif edildi.
Kaynak : Nevzat Dindar (Milliyet)
En son Etebo kazığı geçirdi. Bence hiç bulmasınwilliam d'avila bize topçu bul
belhandanin tabi ki melo drogba burak bunlarla ben de oynasam oynardim sneijder balonun tekidirLan kuzen yine saçmalamışsın ya
Şino'nun mu katkısı daha çok bu takıma Belhanda'nın mı?
En son Etebo kazığı geçirdi. Bence hiç bulmasın
SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
belhandanin tabi ki melo drogba burak bunlarla ben de oynasam oynardim sneijder balonun tekidir
Tamam kankabelhandanin tabi ki melo drogba burak bunlarla ben de oynasam oynardim sneijder balonun tekidir