Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beşiktaş Alanya veya Karagümrük takımlarının transfer ekibinin yarısı kadar performans gösterecek bir transfer sezonu olmasını diliyorum

IMG_1589.webp

Transferi böyle bekliyoruz

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Apo ocak ayında teklifler yağıcak diyordu görelim bakalım

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Umarım Linnes & Luyindama ve Donk üçlüsü bir arada izlemek zorunda kalmayız bir daha Linnes ve Donk'un inanılmaz savunma zafiyetleri var Luyindama da çok konsantrasyon kaybı yaşıyor hataya çok yatkın

Marcao'nun dönmesi ile birlikte bir sağ bek transferi de çok elzem

Umarım Linnes & Luyindama ve Donk üçlüsü bir arada izlemek zorunda kalmayız bir daha Linnes ve Donk'un inanılmaz savunma zafiyetleri var Luyindama da çok konsantrasyon kaybı yaşıyor hataya çok yatkın

Marcao'nun dönmesi ile birlikte bir sağ bek transferi de çok elzem
Mental problemleri çok yüksek yoksa bu kadar düşmesinin açıklaması olamaz.Siyahla beyaz gibi oldu adam.

Mental problemleri çok yüksek yoksa bu kadar düşmesinin açıklaması olamaz.Siyahla beyaz gibi oldu adam.
İşin açıkçası ben yine de Marcao'nun partnerinin Luyindama olmasından yanayım Donk ve Linnes ile güvenip de halı-saha maçına çıkmam. Bu kararım Luyindama'nın çok iyi durumda olduğu için değil vitrin yapabilecek nadir oyuncularımızdan olduğu için ve en azından düzenli oynarsa toparlama şansı olduğu için

Hani bilmiyorum Linnes'i veya Donk'u defans oyuncusu olarak beğenenler sadece fanboyları filan olabilir

Seyircinin etkisi Gomis Fernando ve iyi bir Mariano etkisi 2 bu takimada su uc adami koy seyirciyide koy yine boyle oynariz ama su anda mariano yerinde omar var teknigi cok zayif fernando yerinde kimse yok gomis yerinde kimse yok rodriguez yerinde de kimse yok su takima 4 adam alsak yine seviye ziplar

Koşmak mucadele etmek bana biraz boş laf gibi geliyor.Biz konyada neden yenildik ? mucadele eksikliği mi ? yok gayet de mucadele ettiler ama kalite yetmedi.Galatasarayın kaliteli adamlara ihtiyacı var.Koşmayan arda ve feghouli ile her deplasmanı kazandık neredeyse, koşan ömer ve akbaba ile paramparça olduk.
emin misin?

Sergeni kimse ciddiye almıyordu adam 5 haftadır ders veriyor kadrosu en eksik haldeyken bile çok zor maçlar aldı helal olsun.. Yalnız ben bjk kadrosunu pek beğenmiyordum başlarda ama kadrolari baya iyi lige göre stoper hattı da düzen tutunca ligin en formda takımı oldular..
Umarım sergenin gazı biter bir süre sonra
Sergen takimina bizim forum kadar inanmiyordur adam sene basinda istifadan dondu iki maglubiyete dagilir giderler necip atiba larin ile bir yere kadar gidersin artik gelen takim besiktasa onlem alarak gelecek net 3.olurlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt