Can Akasra
Büyük Kaptan
- 26 Aralık 2016
- 25.731
- 11.806
- 1.163
Evet bugün de Onyekuru gelmiş bundan sonra her gün gelecektir 2 Şubat'a kadar sürer bu döngü.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mental problemleri çok yüksek yoksa bu kadar düşmesinin açıklaması olamaz.Siyahla beyaz gibi oldu adam.Umarım Linnes & Luyindama ve Donk üçlüsü bir arada izlemek zorunda kalmayız bir daha Linnes ve Donk'un inanılmaz savunma zafiyetleri var Luyindama da çok konsantrasyon kaybı yaşıyor hataya çok yatkın
Marcao'nun dönmesi ile birlikte bir sağ bek transferi de çok elzem
onye gelse öpüp basina koyBeşiktaş Alanya veya Karagümrük takımlarının transfer ekibinin yarısı kadar performans gösterecek bir transfer sezonu olmasını diliyorum
çin işkencesi gibi resmen![]()
Şunu çağırakta diagne den drogba gomis falam yapsın bari
İşin açıkçası ben yine de Marcao'nun partnerinin Luyindama olmasından yanayım Donk ve Linnes ile güvenip de halı-saha maçına çıkmam. Bu kararım Luyindama'nın çok iyi durumda olduğu için değil vitrin yapabilecek nadir oyuncularımızdan olduğu için ve en azından düzenli oynarsa toparlama şansı olduğu içinMental problemleri çok yüksek yoksa bu kadar düşmesinin açıklaması olamaz.Siyahla beyaz gibi oldu adam.
emin misin?Koşmak mucadele etmek bana biraz boş laf gibi geliyor.Biz konyada neden yenildik ? mucadele eksikliği mi ? yok gayet de mucadele ettiler ama kalite yetmedi.Galatasarayın kaliteli adamlara ihtiyacı var.Koşmayan arda ve feghouli ile her deplasmanı kazandık neredeyse, koşan ömer ve akbaba ile paramparça olduk.
emin misin?
Sergen takimina bizim forum kadar inanmiyordur adam sene basinda istifadan dondu iki maglubiyete dagilir giderler necip atiba larin ile bir yere kadar gidersin artik gelen takim besiktasa onlem alarak gelecek net 3.olurlarSergeni kimse ciddiye almıyordu adam 5 haftadır ders veriyor kadrosu en eksik haldeyken bile çok zor maçlar aldı helal olsun.. Yalnız ben bjk kadrosunu pek beğenmiyordum başlarda ama kadrolari baya iyi lige göre stoper hattı da düzen tutunca ligin en formda takımı oldular..
Umarım sergenin gazı biter bir süre sonra