Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İşin açıkçası ben yine de Marcao'nun partnerinin Luyindama olmasından yanayım Donk ve Linnes ile güvenip de halı-saha maçına çıkmam. Bu kararım Luyindama'nın çok iyi durumda olduğu için değil vitrin yapabilecek nadir oyuncularımızdan olduğu için ve en azından düzenli oynarsa toparlama şansı olduğu için

Hani bilmiyorum Linnes'i veya Donk'u defans oyuncusu olarak beğenenler sadece fanboyları filan olabilir
Omar'ın gidisyle elde sağ bek kalmadı senerle mi oynayacağız ama Donk konusunda katılıyorum gamsız tosbağa iyi bir yedekten öteye gitmemeli Luyindamayi devamlı ilk 11 oynatmaliyiz Marcao ile birlikte satılma potansiyeli en yuksek iki oyuncumizdan biri fit duruma gelirse iyi defans aslında kaç aydır futboldan uzak kilo da alınca iyice ağırlaştı eski formunu yakalarsa marcaoyu da geçer Omar ikinci yarı yetismeyecekse bir sağ bek bakmalıyız linnes ve senerle gitmez koca 2. Yarı

Sergen takimina bizim forum kadar inanmiyordur adam sene basinda istifadan dondu iki maglubiyete dagilir giderler necip atiba larin ile bir yere kadar gidersin artik gelen takim besiktasa onlem alarak gelecek net 3.olurlar
basaksehir icin söyleniyordu bunlar. adamlar sampiyon oldu.

Omar'ın gidisyle elde sağ bek kalmadı senerle mi oynayacağız ama Donk konusunda katılıyorum gamsız tosbağa iyi bir yedekten öteye gitmemeli Luyindamayi devamlı ilk 11 oynatmaliyiz Marcao ile birlikte satılma potansiyeli en yuksek iki oyuncumizdan biri fit duruma gelirse iyi defans aslında kaç aydır futboldan uzak kilo da alınca iyice ağırlaştı eski formunu yakalarsa marcaoyu da geçer Omar ikinci yarı yetismeyecekse bir sağ bek bakmalıyız linnes ve senerle gitmez koca 2. Yarı
Kesinlikle katılıyorum reis Omar'ın bu yıl futbol oynayabileceğini sanmıyorum ama bu demek değil ki Şener veya Linnes oynasın bence ikisi de çok çok yetersiz üzerlerinde durmaya gerek yok

Onyekuru'nun transferi ile birlikte ilk öncelik sağ bek olmalı

Kesinlikle katılıyorum reis Omar'ın bu yıl futbol oynayabileceğini sanmıyorum ama bu demek değil ki Şener veya Linnes oynasın bence ikisi de çok çok yetersiz üzerlerinde durmaya gerek yok

Onyekuru'nun transferi ile birlikte ilk öncelik sağ bek olmalı
Omar belki dönebilir ya ikinci yarının başında Muslera ile birlikte bu ikisinin dönmesi en önemli transferimiz olur özellikle Muslera maç kazandiran kaleci kalede Muslera olsaydı şimdi en az 6 puan daha fazlamiz olurdu

Omar belki dönebilir ya ikinci yarının başında Muslera ile birlikte bu ikisinin dönmesi en önemli transferimiz olur özellikle Muslera maç kazandiran kaleci kalede Muslera olsaydı şimdi en az 6 puan daha fazlamiz olurdu
Muslera'yı bu ligdeki herhangi bir oyuncu ile kıyaslamam bile Muslera kalede olduğu zaman geriye dönüp bakmam bile Fatih'in takır takır ceza sahası dışından gol yediği maçlarda rakip Muslera'nın kalede olduğunu görünce ordan şut bile çekmezdi

Özil için hiç üzülmem fakat bu Atakan fenere gitmesin yazık etmesin kendine o çocukta ışık var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt