Can Eroğlu
Aslan Üye
- 21 Ocak 2019
- 8.002
- 6.752
- 718
Kesinlikle..Orası öyle ama yine de yıllık 3.8 milyon euro uçuk bir rakam
SM-G770F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kesinlikle..Orası öyle ama yine de yıllık 3.8 milyon euro uçuk bir rakam
SM-G770F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bi kac senedir takip ediyorum da öyle denk gelmedi bana sanki hic. Tabi bi gurrpegi veya g.sevgisi degil. Ama az cok biseyler cikardiPrim kasmak için medyada gördüklerini servis ediyor gibi geliyor bana bilmiyorum
Galasevgisi de kolpa gibi geliyordu bana ama içerden biriymiş galibaBi kac senedir takip ediyorum da öyle denk gelmedi bana sanki hic. Tabi bi gurrpegi veya g.sevgisi degil. Ama az cok biseyler cikardi
Yok g.sevgisi baya iyi ya. Artik kimse. Terimin prindan galiba. Nezaman tweet atacagini bile yazdiGalasevgisi de kolpa gibi geliyordu bana ama içerden biriymiş galiba
Ama futbolcunun yaşını , baş harfini felan vermek nedir yav
Vereceksen bir bilgi ver
Transferde rekabet olur felan diyorlar
Bu soyadla fazla yasamazsin renktas.Lan Allah'ın memuru ve benzin istasyonu pompacısı! Nerde lan transferler?
Apo da ligden bir forvet bakiyordur.Sergen Yalçın: "Mandzukic'le ilgileniyoruz. Şartlar uygun olursa, transfer olabilir."
Onyekuruyu 4.5 a vermeleri komik degil mi. Aklima turlu turlu seyler geliyor. Bir sorunu mu var acep. Yada yalan haber
EMİR İSLAM
@emir_emirslam1
·
14d
Onyekuru kiralık sezon sonu zorunlu satın alma ile alınmış bonservis bedeli 4.5 milyon Euro cska Moskova'da istemişti onyekuru reddetti hayırlısı olsun!!! (Dış basın)
Bu gün bu Onyekuru bitti haberini bir çok kişi verdi. Bitti herhalde gerçekten olacağına inanmıyorum ama genç zıpkın bir forvet Jonas Wind veya Jörgen Strand Larsen gibi birde Belhanda yerine Filipe Soares + Taylan'a yedek ile çok iyi bir transfer dönemi olur ama bunlar arasında olursa sadece Onyekuru olursa olur gibi duruyor onun dışında bir transfer yağacağımızı sanmıyorum hatta onu da alamazsak şaşırmam.
O zaman da kimsenin "ne önündeyim ne de gerisinde"der.fatih hocaya gencleri dalga geçer gibi neden son 2-3 dk oynatıyorsun diye sorsa birisi neler der acaba
1 tane genç diyebileceğimiz topçu var o da Kerem. Ona da henüz güvenmiyor demek ki. Geçen maç 97 de girdi oyuna, hangi düşünceyle o zamana kadar kulübede tuttu, maç biterken aldı anlamadım. Genç oyunculardan ziyade oyuncu değişiklerinde kötü hoca. Ne zamanı ne de oyundan çıkacak-girecek oyuncuları doğru seçemiyor bu ara.fatih hocaya gencleri dalga geçer gibi neden son 2-3 dk oynatıyorsun diye sorsa birisi neler der acaba
Herkes kalecileriniz yetersiz mutlaka kaleci almalısınız dedi. O hayır genç kalecilerimize güveniyoruz kaleci almayacağız dedi. Herkes Caner’i nasıl bırakırsınız dedi. O ben Rıdvan’a güveniyorum dedi. Korkmadı,gençleri oynattı ve gençleri kazandı da. Beşiktaş’ın şu an gençlerden, kaleci ve sol bekten tasarrufu en az 10 M €. Herkesin Beşiktaş’ın oyuncusu değil dediği Larin’den golcü çıkarttı adam. Sekidika'dan 5 yaş genç Hasic'ten yıldız oyuncu yaratacak. Fatih terim eskidi kocadi artık. Sergen Yalçın'ın eline su dokemez.fatih hocaya gencleri dalga geçer gibi neden son 2-3 dk oynatıyorsun diye sorsa birisi neler der acaba