Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transferin artık bizim için çözüm olmadığını görmek lazım. Anadolu takımlarından farksızız. Transfer yapacak ne paramız var, ne müsaademiz var.

Bu yönetim ve teknik ekiple düştüğümüz bataklıkta debelenip daha da dibe batmaktan başka bir şey yapmıyoruz.

Galatasaray Ruhu diye bir hesap var
Son zamanlarda başarılı bulduğum tw hesaplarından
Duyum çok vermiyorlar . Bir tek Onyekuru'nun arkadaşı ile iletişimleri varmış herhalde onunla ilgili haber veriyorlar

Bi kac senedir takip ediyorum da öyle denk gelmedi bana sanki hic. Tabi bi gurrpegi veya g.sevgisi degil. Ama az cok biseyler cikardi
Galasevgisi de kolpa gibi geliyordu bana ama içerden biriymiş galiba
Ama futbolcunun yaşını , baş harfini felan vermek nedir yav
Vereceksen bir bilgi ver
Transferde rekabet olur felan diyorlar

Galasevgisi de kolpa gibi geliyordu bana ama içerden biriymiş galiba
Ama futbolcunun yaşını , baş harfini felan vermek nedir yav
Vereceksen bir bilgi ver
Transferde rekabet olur felan diyorlar
Yok g.sevgisi baya iyi ya. Artik kimse. Terimin prindan galiba. Nezaman tweet atacagini bile yazdi

Bu takımın sahibi ne milyon eurolar kazanıp yan gelip yatan oyuncular ne de koltuk sevdalısı başkanlar transferi yüzüne gözüne bulaştıran futbolcu satamayan yöneticiler bu takımın asıl sahibi yağmur çamur demeden tribünlere koşan cebindeki son kuruşunu da takım için harcayan yense yenilse şampiyon olsa olmasa kahrını da mutluluğunu da cefasini da çeken sefasını da süren 30 milyon Galatasaray taraftarıdır diğerlerinin hepsi gelip geçici asıl baki kalan biziz

ffp derdimiz olmasa orta sahada mert hakan zibidisi ve mensah oynuyor olacakti.

bu ikisi gittikleri takimda gercek anlamda verimli ilk 11 oyuncusu olamadi

Beşiktaş : Mandzukic
Fenerbahçe: Mesut Özil
Karagümrük:Direkt 11’e iki kaliteli oyuncu
Kasımpaşa:Drinkwater
Galatasaray : Lütfen Aytaç’ı serbest bırakın da alalım

Paşa aytaci bize kitleyip drinkwater almış bizde üstüne bir bardak su içelim bari

EMİR İSLAM
@emir_emirslam1

·
14d

Onyekuru kiralık sezon sonu zorunlu satın alma ile alınmış bonservis bedeli 4.5 milyon Euro cska Moskova'da istemişti onyekuru reddetti hayırlısı olsun!!! (Dış basın)

Bu gün bu Onyekuru bitti haberini bir çok kişi verdi. Bitti herhalde gerçekten olacağına inanmıyorum ama genç zıpkın bir forvet Jonas Wind veya Jörgen Strand Larsen gibi birde Belhanda yerine Filipe Soares + Taylan'a yedek ile çok iyi bir transfer dönemi olur ama bunlar arasında olursa sadece Onyekuru olursa olur gibi duruyor onun dışında bir transfer yağacağımızı sanmıyorum hatta onu da alamazsak şaşırmam.
Onyekuruyu 4.5 a vermeleri komik degil mi. Aklima turlu turlu seyler geliyor. Bir sorunu mu var acep. Yada yalan haber

fatih hocaya gencleri dalga geçer gibi neden son 2-3 dk oynatıyorsun diye sorsa birisi neler der acaba
1 tane genç diyebileceğimiz topçu var o da Kerem. Ona da henüz güvenmiyor demek ki. Geçen maç 97 de girdi oyuna, hangi düşünceyle o zamana kadar kulübede tuttu, maç biterken aldı anlamadım. Genç oyunculardan ziyade oyuncu değişiklerinde kötü hoca. Ne zamanı ne de oyundan çıkacak-girecek oyuncuları doğru seçemiyor bu ara.

fatih hocaya gencleri dalga geçer gibi neden son 2-3 dk oynatıyorsun diye sorsa birisi neler der acaba
Herkes kalecileriniz yetersiz mutlaka kaleci almalısınız dedi. O hayır genç kalecilerimize güveniyoruz kaleci almayacağız dedi. Herkes Caner’i nasıl bırakırsınız dedi. O ben Rıdvan’a güveniyorum dedi. Korkmadı,gençleri oynattı ve gençleri kazandı da. Beşiktaş’ın şu an gençlerden, kaleci ve sol bekten tasarrufu en az 10 M €. Herkesin Beşiktaş’ın oyuncusu değil dediği Larin’den golcü çıkarttı adam. Sekidika'dan 5 yaş genç Hasic'ten yıldız oyuncu yaratacak. Fatih terim eskidi kocadi artık. Sergen Yalçın'ın eline su dokemez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt