Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luyindama aylardır formsuzsa teknik heyetin bunu çözmesi gerekirdi. Ya da adama teklif gelirse seni satmayı düşünüyoruz falan mı dediler bu performansı normal değil

Diagneyi vereceksek sezon sonu verelim

şimdi verirsek takimda golcu kalmaz

golcünün yerini baska bir golcüyle doldurmak için becerikli yöneticiler lazim

Bari sen yapma reis yav

Haberlerin kolpa olduğu belli

Yukarda yazdım böyle bir teklifin kesinlikle olmadığını bizimkisi sadece hayal o yüzden Visca + İrfan Can dedim...
Göksel Gümüşdağ akıllı adam böyle bir teklifi kesinlikle kabul etmez adam geçen gün demedi mi İrfan Cana karşılık Marcao olur diye...

İrfan için ideal teklif 1m kiralama+4m sezon sonu opsiyon+ Diagne

İrfan için 5 m+ Diagne verenin de aklından şüphe ederim. 13 m yatırım yaptığın adamı üstüne 5 daha mı verip takaslayacaksın saçmalığa bak. Bu performansıyla ligi 20 golün altında bitirmez nerden baksan 7 m euroya satarsın Diagne'yi. İrfana 10m üstü para verecek lüksümüz mü var

Vedat'ı Rize'deyken yazdığımda Şubat-Mart falandı, İrfan'ı da o dönemlerde çok beğendiğimi ve kesinlikle almamız gerektiğini vs yazmıştım.

Lakin 2024'e kadar sözleşmesi olan ve ucuza alma ihtimalin olmayan bir adamı üstelemek doğru değil, gidip de 7-8 milyon eurolar bağlayamayız, o paraya 2-3 oyuncu almalıyız tabii öyle bir paramızın olacağı da muallak.

Atalay ve Yunus'u istediği söyleniyor başakşehir'in Atalay'ı geliştirmek için oynatacağımızı sanmıyorum artık, belki Yunus sezon sonu kullanılabilir onu vermek yanlış olur

O değilde ben bu İrfan Can Eğribayat'ı da çok beğendim izlediğim maçlarda, Adanaspor'dayken neden biz almadık bir ara adımız da geçmişti.

Okan'dan çok daha potansiyelli.

O değilde ben bu İrfan Can Eğribayat'ı da çok beğendim izlediğim maçlarda, Adanaspor'dayken neden biz almadık bir ara adımız da geçmişti.

Okan'dan çok daha potansiyelli.
Başkanları Bayram Akgül 750 bin-1 m civarı bir şey istedi bizimkiler vermedi üstad yoksa istedik biliyorum

Pazarlığa otursak 700e falan alırdık

Bunların kurabileceği en iyi kadro bu olur arkadaşlar boşuna İrfancan hayalleri falan kurmayın Tete ve Seri'yi kiralayıp onyekuruyu da 4,5 milyon euro gibi zorunlu satın alma opsiyonuyla kirlayabilirlerse öpün de başınıza koyun şu 3 hamleyi yapmaktan bile aciz bir yönetimden bahsediyoruz burada düşünün şu 3 hamleyi hemen yarın açıklamaları gerekiyordu halbuki diğer her şeyden bağımsız o kadar gamsız ve vurdumduymazlar.

Muslera
Kenny Tete Luyindama Marcao Saracchi
Taylan
Feghouli Belhanda Seri Onyekuru
Diagne

Luyindama bu ligin en iyi stoperidir. Psg maçından sonra 20-30 istiyorduk ne oldu şimdi? O sakatlıktan sonra daha mı iyi gelmesini bekliyordunuz? Adamın eski durumuna dönmesi biraz zaman alacak bu basit bi kural yani Ahmet Çalık muamelesi yapmaya gerek yok. Bizim takımdan birini gökten yere çakmamız maksimum 2 haftamızı alıyor. Takımın en çok övülen adamlarından biri Emreydi, kırmızıdan sonra o da çöp oldu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt