Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
FT canını verir Belhanda'yı vermez.

Tanıyanlar bilir ben öyle ölüme eleştirmedim Belhanda'yı hiç bir zaman fakat Covid sonrası yendiğimiz TS maçı da dahil bana göre Galatasaray kariyerinin en kötü maçlarını oynuyor. İlk yedek olması gereken adam ama işte her maç oynuyor.

İdman fotolarından Diagne ve Luyindamayı göremedim söylentilerin doğru olma ihtimali yüksek

5a8d3df2ae9242dd8b92f62161ca801e.jpeg

Belhanda'yı dehleyip Feghouli'yi ortaya çekmek lazım.

Ha mümkünse ikisini de dehleyelim ama artık Belhanda kabak tadı vermeye başladı.

Daha fazla ısrara gerek yok. Önümüze bakmamız lazım.

Fatih hoca’nin Diagne transferinden once istedigi ve burada dalga gecilen Onuachu 18 macta 18 gol atmis

Ekli dosyayı görüntüle 107333
Bilmiyorum scout ekibinin bir şekilde gündeme getirdiği Onuachu & Yaremchuk & Bukari & Tetteh & Sulemana & Lindström & Moder & Ismaila Coulibaly & J.Wind gibi oyuncular hemen hepsi başarılı oluyor bir şekilde

Şunları gördüğüm zaman bir düşünüyorum FFP belası bittiğini ve başımızdaki misyonunu tamamlamış yöneticilerden kurtulursak belki günün birinde biz de izleriz şu transferleri takımımızda yeni Marcao'lar Bruma'lar takıma katılabilir belki ...

FT canını verir Belhanda'yı vermez.

Tanıyanlar bilir ben öyle ölüme eleştirmedim Belhanda'yı hiç bir zaman fakat Covid sonrası yendiğimiz TS maçı da dahil bana göre Galatasaray kariyerinin en kötü maçlarını oynuyor. İlk yedek olması gereken adam ama işte her maç oynuyor.
Fatih Terim'in inadı işte sözleşmesi bitecek 6 ay sonra kurtulabileceğimizden emin değilim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt