Can Eroğlu
Aslan Üye
- 21 Ocak 2019
- 8.002
- 6.752
- 718
Sene sonu free oluyor keşke alabilseler muazzam bir transfer olur orta sahaya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ali Zitouni gibi
Şaşırmam. Oğulcan bir maç santrforda gol attı diye bir anda hocanın değişilmez santraforu oldu. 2 maçta oyuncu mu harcamayacakBu dogruysa eger luyindamayi bu kdr cabuk harcayan adam hocayım diye dolasmasın.
Sanmiyorum dogru oldugunu
babel bence kalmaliLuyi , Falcao gider diğer ikisi kalır
babel bence kalmali
Bundan futbolcu olmaz takım oyuncusu değil yetenekle bitmiyor yoksa belhanda bundan 10 kere daha yetenekli seviyorsun diye ondan örnek verdim
Bu herifi tanimiyorumda belhanda yetenekli filan degil yav. Herifte herseyden biraz var. Hicbirseyden tam yokBundan futbolcu olmaz takım oyuncusu değil yetenekle bitmiyor yoksa belhanda bundan 10 kere daha yetenekli seviyorsun diye ondan örnek verdim
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sen bu işi biliyorsunBundan futbolcu olmaz takım oyuncusu değil yetenekle bitmiyor yoksa belhanda bundan 10 kere daha yetenekli seviyorsun diye ondan örnek verdim
Belhanda baya baya yetenekli futbolcu her yetenekli futbolcu çok iyi oyuncu olamayabilir ama belhandanin istediği zaman ne kadar üst düzey bir yetenek olduğunu en net şampiyonluk maçındaki başakşehir ve aynı sezon oynanan Trabzon maçında görürsün tabiki keyfine göre oynama gibi bir hakkı yok her oyuncu her zaman yüzde yüzünü vermeye çalışmalı belhanda çok gamsız ama baya yetenekli bir adamBu herifi tanimiyorumda belhanda yetenekli filan degil yav. Herifte herseyden biraz var. Hicbirseyden tam yok
Şu forumda olduğumdan beri gördüğüm en en en güzel yorum bu olabilirBelhanda baya baya yetenekli futbolcu her yetenekli futbolcu çok iyi oyuncu olamayabilir ama belhandanin istediği zaman ne kadar üst düzey bir yetenek olduğunu en net şampiyonluk maçındaki başakşehir ve aynı sezon oynanan Trabzon maçında görürsün tabiki keyfine göre oynama gibi bir hakkı yok her oyuncu her zaman yüzde yüzünü vermeye çalışmalı belhanda çok gamsız ama baya yetenekli bir adam
Belhanda baya baya yetenekli futbolcu her yetenekli futbolcu çok iyi oyuncu olamayabilir ama belhandanin istediği zaman ne kadar üst düzey bir yetenek olduğunu en net şampiyonluk maçındaki başakşehir ve aynı sezon oynanan Trabzon maçında görürsün tabiki keyfine göre oynama gibi bir hakkı yok her oyuncu her zaman yüzde yüzünü vermeye çalışmalı belhanda çok gamsız ama baya yetenekli bir adam