Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocaya verilen sözlerde var, boşuna demedi devre arası en iyi şekilde limana yanaşıp bakacağız diye. Sonra Fatih hoca günah keçisi yok çağ dışı hoca yok geri kalmış. 25 gün falan var daha kimsede en ufak umut var mı? Yok. O zaman sürekli transfer değil sürekli istifa konuşmamız yeni yönetim adaylarını tartışmak gerek.

Yönetim İstifa...
Herseye eyvallahta oyuncu degistirmiyor adam. Donk denen herin 11 oynamasina son verir umarim

konya-kayseri-karagümrük-kasimpasa-antalya

su takimlara puan veren takim icin 3.lük bile basaridir bana kalirsa

deli sacmasi su takimlara puan kaybetmek

Yönetim gerçekten çok kötü ama sıkıntı her yönetimin bir önceki yönetimi aratması eminim Bu beceriksizleri bile arıcaz yazık bize

Hocaya verilen sözlerde var, boşuna demedi devre arası en iyi şekilde limana yanaşıp bakacağız diye. Sonra Fatih hoca günah keçisi yok çağ dışı hoca yok geri kalmış. 25 gün falan var daha kimsede en ufak umut var mı? Yok. O zaman sürekli transfer değil sürekli istifa konuşmamız yeni yönetim adaylarını tartışmak gerek.

Yönetim İstifa...
En az 40 milyon euroyu bosa harcamasaydi

Şaka maka bir yana, ara transfer döneminin ilk haftasının son iş günü yarın, takım dökülüyor, rakipler öyle yada böyle kazanıyor, 5. olmuşsun, liderle puan farkı 4'e çıkmış, hâlâ takviye konusunda bir gelişme yok. Ilginç.

- Onyekuru veya baska bir kanat oyuncusu
- Sag bek (Ismail Cokcalis veya Buta)
- Falcao yerine Forvet
- Taylan ile rekabete girebilecek bir 6 numara (Ndayishimiye)

Bu transfer doneminde oldu oldu, olmadi bu oyuncu grubuyla yavas yavas dokulmeye baslariz.
Buta ‘nın sene sonu sözleşmesi bitiyo da şu an bitirmek istesek ne kadara patlar acaba birde geçen sene banko oynayan adam nasıl bir sene sonra bu kadar düşmüş gözden onun da araştırılması lazım.

Şaka maka bir yana, ara transfer döneminin ilk haftasının son iş günü yarın, takım dökülüyor, rakipler öyle yada böyle kazanıyor, 5. olmuşsun, liderle puan farkı 4'e çıkmış, hâlâ takviye konusunda bir gelişme yok. Ilginç.
Rotasyon takviyesi yapar bunlar. Takimda yedek dolu.

Valla fark yaratan kaleci takım için gerçekten çok önemli bugün bir kez daha anladım Fatih ile tutulacak topları yersin,Okan ile tutulacak topları kurtarırsın ama extra bir tane bile kurtarışın olmaz fakat Muslera öyle toplar çıkarır ki aklın hayalin durur.

Zamanında Youssouf ile birlikte denediğimiz 4 oyuncu bu twitte var. Biri futbolu bırakmış, diğeri Slovenya 2.Liginde, İranlınında kim olduğu hakkında internette bilgi bile yok.

Gençlerbirliğini yenip Beşiktaş ile berabere kalmak en iyi senaryo bu iki maçta 6 puan almamız imkansız Gençlerbirliği maçından bağımsız Beşiktaşa kesinlikle yenilmemeliyiz berabere kalmasını da bilmeliyiz bakarsin bir tane atar yeneriz dengeli oynamaliyiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt