Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kitlemisler diyoruz ama Van Der saar açıklama yapmış sene sonunda gidecek 5 futbolcu belli gelecek 5 futbolcu da belli hem yarışmacı olmaya hem üretmeye mecburuz diye kim bilir kaça oyuncu satıyorlar

Tabi hersey plan proje dahilinde. Ajax bu. bizde yillardir oldugu gibi taraftar baskisiyla gune birlik yasayan, paralari tükenmiş yildizlara çarçur eden bir yonetimleri yok.

Bu takimda en az 10 transfer sart. Sikeciler nasil 18 transfer ( bu donemle birlikte 20) yaptiysa, yazin aynisina bizde yapmamiz lazim.

Eger bu kadronun yuzde 60% falan, seneye kadroda olursa, gecmis olsun.

2 Stoper
1 Solbek
3 Orta saha
2 Kanat
2 Forvet

Trezeguet sakatlanana kadar ligde oynadigi 9 macin hepsinde ilk 11’de basladi. Bizim medya adamin sakat oldugundan haberi yok galiba.

Biz UEFA şampiyonu olduk elimizdekileri bedava kaçırdık ribery bedava gitti tellesi kullanamadik gol krali gomisi bedava verdik 30 gol atan diagne yi satamadik pazarlamayi yapamıyoruz çünkü bizim kültürümüzde duzenbazlik yok biz Türkiye in en büyüğü metin Oktay ruhu ile olduk bize formasına aşık yüreği aslan ve karakteri düzgün isimler lazım iyi gündeme kotu gündeme bu renklere gönül verdik biz bizi yıkmak isteyenlere fırsat vermeyelim yönetim beceriksiz olabilir ama bizde burada yangın yakıp onlari telaşla iyice hataya itmeyelim fatih hoca da en az bizim kadar bu renklere aşık ve oda elbet sabrediyorum vardır bir sebebi sabir arkadaşlar
Sulo dede foruma hosgeldin.
Biz UEFA şampiyonu olduk elimizdekileri bedava kaçırdık ribery bedava gitti tellesi kullanamadik gol krali gomisi bedava verdik 30 gol atan diagne yi satamadik pazarlamayi yapamıyoruz çünkü bizim kültürümüzde duzenbazlik yok biz Türkiye in en büyüğü metin Oktay ruhu ile olduk bize formasına aşık yüreği aslan ve karakteri düzgün isimler lazım iyi gündeme kotu gündeme bu renklere gönül verdik biz bizi yıkmak isteyenlere fırsat vermeyelim yönetim beceriksiz olabilir ama bizde burada yangın yakıp onlari telaşla iyice hataya itmeyelim fatih hoca da en az bizim kadar bu renklere aşık ve oda elbet sabrediyorum vardır bir sebebi sabir arkadaşlar
Foruma Hos geldin Sulo Dede

Ben Aston Villa fanıyımdır bu sezon 2 maç hariç tüm maçlarını 90 dakika izledim. GS'nin bile o kadar maçını izlemedim bu sezon.
Trezeguet imkansız.

Beni asıl heyecanlandıran ve yönetimin bozuk saat misali gerçekleştirmesini umduğum adam Ndayishimiye.

Geçen yıl Antalya'dan Mukariu diye bir adam gitti Anderlecht'e adam 3 gol 3 asist yaptı bunun yanında çok iyi performans sergiledi, patladı patlayacak yani namlunun ucunda ondan sonra vaaay be diyeceğiz.

Ndayishimiye bu profilde bir oyuncu geleceği çok parlak umarım olur çok sevinirim.

1610101648151.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt