- 19 Mart 2014
- 29.571
- 30.992
- 2.718
Trezequet eğer sakatsa kesin alırız.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
abi nedir bu sakat adam sevdamız yaw.Trezequet eğer sakatsa kesin alırız.
Kitlemisler diyoruz ama Van Der saar açıklama yapmış sene sonunda gidecek 5 futbolcu belli gelecek 5 futbolcu da belli hem yarışmacı olmaya hem üretmeye mecburuz diye kim bilir kaça oyuncu satıyorlar
Sulo dede foruma hosgeldin.Biz UEFA şampiyonu olduk elimizdekileri bedava kaçırdık ribery bedava gitti tellesi kullanamadik gol krali gomisi bedava verdik 30 gol atan diagne yi satamadik pazarlamayi yapamıyoruz çünkü bizim kültürümüzde duzenbazlik yok biz Türkiye in en büyüğü metin Oktay ruhu ile olduk bize formasına aşık yüreği aslan ve karakteri düzgün isimler lazım iyi gündeme kotu gündeme bu renklere gönül verdik biz bizi yıkmak isteyenlere fırsat vermeyelim yönetim beceriksiz olabilir ama bizde burada yangın yakıp onlari telaşla iyice hataya itmeyelim fatih hoca da en az bizim kadar bu renklere aşık ve oda elbet sabrediyorum vardır bir sebebi sabir arkadaşlar
Foruma Hos geldin Sulo DedeBiz UEFA şampiyonu olduk elimizdekileri bedava kaçırdık ribery bedava gitti tellesi kullanamadik gol krali gomisi bedava verdik 30 gol atan diagne yi satamadik pazarlamayi yapamıyoruz çünkü bizim kültürümüzde duzenbazlik yok biz Türkiye in en büyüğü metin Oktay ruhu ile olduk bize formasına aşık yüreği aslan ve karakteri düzgün isimler lazım iyi gündeme kotu gündeme bu renklere gönül verdik biz bizi yıkmak isteyenlere fırsat vermeyelim yönetim beceriksiz olabilir ama bizde burada yangın yakıp onlari telaşla iyice hataya itmeyelim fatih hoca da en az bizim kadar bu renklere aşık ve oda elbet sabrediyorum vardır bir sebebi sabir arkadaşlar
Gaziantep formasi altinda sonunda Super Ligde gorecegiz galiba.
Gaziantep formasi altinda sonunda Super Ligde gorecegiz galiba.
Haftaya fener formasiyla goruruzİrfancan için 7 milyon Euro istedilerse geçmiş olsun şu şartlarda bedava para. Kasımpaşa bile çıkarır verir.
Kupalar kaldırır sezonlarca şu isimler.Ahmet Musa
Sörloth
Seri
İrfan Can
Onyekuru
ne güzel olurdu
Dmc yok yine patlarizAhmet Musa
Sörloth
Seri
İrfan Can
Onyekuru
ne güzel olurdu