Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
irfan, atatürktten binip sabiha gökcene inecekmis diye haberler okudum twiterde
ucak bilgileri yakinda düser herhalde
yolculuk 2 saat sürecekmis

Twitter, Trump'ın hesabını süresiz kapatmış

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bilmemek değil öğrenmemek ayıp. bu irfan can' ı ben belki bir iki maç seyretmişimdir. nedir bu çocuğun mevkisi 8 mi 6 mı? oyun tarzı hangi yerliye benziyor?

bu sene sampiyonlugu yıldız oyuncuları geniş kadrosu olanlar degil fizik kalitesi dayanıklılıgı yuksek takımlar belirleyecek.

oyuncu satmayı beceremedıgı icin bile bu yönetim gitmelidir bir yolunu formulünü menajer baglantısı vs bulsalar mutlaka satabilirdik.

Sadece Vedat'i almayı becerebilseler şampiyonluk icin yeter. Irfancan falan icin stoper ikilisini bozmasınlar.

Yav yapmayin arkadaşlar ne vedati ne irfani siz ne cabuk unuttunuz sezon başını, geçen sezon devre arasını, yonetimde kimin olduğunun farkinda degilsiniz herhalde alacağımız maksimum aytac + onyekuru belki yanına salih daha ilerisi yok

Yav yapmayin arkadaşlar ne vedati ne irfani siz ne cabuk unuttunuz sezon başını, geçen sezon devre arasını, yonetimde kimin olduğunun farkinda degilsiniz herhalde alacağımız maksimum aytac + onyekuru belki yanına salih daha ilerisi yok
Olmayacağını biliyorum,heves olarak yazmak istedim. İrfanı beğenmiyorum.

Hayal kuruyoruz biraz :(

Belki bugün degil ama elbet bir gün

e8b77518e0c091b1523bd0c6c81fb92c.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt