- 1 Ağustos 2014
- 63.841
- 75.050
- 4.338
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Devamlı geceleri çevrim içi olman benimde gözümden kaçmadı , sebebini öğrene bilirmiyiz gecelerin yargıcı @Murat Ünsal
"Örttüm gecenin üstünü sen uyurken"
Devamlı geceleri çevrim içi olman benimde gözümden kaçmadı , sebebini öğrene bilirmiyiz gecelerin yargıcı @Murat Ünsal
Vay canim benim hoşgeldin
Cagliari ye temelli gittiRadja geldi mi? Ulan allahin belasi pirelli madem oynatmayacaksiniz. adami neden köreltiyorsunuz.
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Allahin delisi ya. Bunu parcaliyla izleyemedim ya ahhh ünal başkan ahhCagliari ye temelli gitti
Tekrar kiraladılar, bonservisi hala Inter'de. Sezon sonu satın alma mevzusu var ama kesin değil galiba o konular.Cagliari ye temelli gitti

İnşallah renktaş.fatih hocanın da çok istediğine eminim. Sever boyle delileri ve hala beton gibi adam. Eşi umarim atlatmistir kanser illetini. Allah rahatlık versin. Herşey taraftarımızın gönlüne göre olsun.Tekrar kiraladılar, bonservisi hala Inter'de. Sezon sonu satın alma mevzusu var ama kesin değil galiba o konular.
@Ersin Uslu hayallerinin peşini bırakma, hala bir umut olabilir.
![]()
Radja Nainggolan al Cagliari | Inter.it
www.inter.it
Beyler ben bi rüya gördüm
Sampiyon olacağız