Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ndisyeishme defansif tarafi iyi mi top caliyor mu isiriyor mu

Her 2 kanada da oyuncu lazim
Benim tercihim Seri olur ama olurda Seri olmasa Yousouf olur bizim takıma. Mevkileri ve teknik taktikleri farklı ama takıma yararlı olur. Hatta yaşı itibari ile Badou gibi bir satış yapabiliriz diye düşünüyorum. Kanatlara adam lazım Onyekuru geldi herhalde. Sağda Feghouli ile olacak gibi değil. Sağ içe Dennis’i alabilsek güzel olurdu. Bence fırsat transferi.

Selamin alykum
Transfer?

Hala anlamadin. En kötü ihtimalde ya 0 transfer yapip mevcut kadroyla devam etmek var, ya da is yapabilecek topcu alip kadroyu guclendirmek var.

En kötü ihtimalde. Yani ilk tercih bu degil.
Yapmasınlar öyle topçu alıp parayı saçma sapan harcayacaklarına. En azından onlardan sonra gelen yönetim enkaz devralmaz.

bu yönetimin yapabilecegi en iyi sey sekidika'yi kiraya verip 6 ayligina joao pereira'yi kadroya katmak olur. gerci o pereira bile bunlardan 1.5 senelik kontrat koparir. ona bile gerek yok. sonra müthis sag bek aldik diye reklamini yaparlar. 36 yasinda.

İrfan cidden cok iyi oyuncu topu sakliyabiliyor topa iyi vuruyor iyi dripling yapiyor ceza sahasina girip gol atabiliyor bizde olmayan oyuncu tipi irfan gelip basarisiz olursa artik terimi sorgulamak lazim

Sivasta topa mermi gibi vuran ruzgar gibi gecen emre topa vuramiyor gucu yok bence teknik heyet antreman sistemini degistirmeli irfan basaksehirde bu sene iyi oynayan tek adam irfan onyekuru gelse bile yetmez cok iyi bir 6 numara ve forvet olmadan en iyi 3. oluruz
Normalde yaz transfer döneminde gerekli transferler yapılıp Ocak ayında eksiklerini tamamlamaya çalışıyor takımlar mesela Omar'ı kullanamayacağız onun yerine sağ bek bakarsın ama biz yaz transfer dönemini boş geçtiğimiz için şimdi sıfırdan kadro kurmaya çalışıyoruz

Takıma bak kanat lazım forvet lazım Talyan'a alternatif lazım sağ bek lazım İrfancan'ı da eklersek 5 tane nokta atışı transfer gerekiyor

bu yönetimin yapabilecegi en iyi sey sekidika'yi kiraya verip 6 ayligina joao pereira'yi kadroya katmak olur. gerci o pereira bile bunlardan 1.5 senelik kontrat koparir. ona bile gerek yok. sonra müthis sag bek aldik diye reklamini yaparlar. 36 yasinda.
Delirtme olm insani ne pereriasi. Yeni mapustan ciktim zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt