Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arda'yı 11 e yazmayanlar maçları izlemiyor mu acaba ? Adam sahada ki net futbolcu, topsuz oyun olsun pozisyon alma takımı rahatlatma her oynadığı maç beni şaşırtmaya devam ediyor, fiziksel düşüş olsa da oyun bilgisi tekniği liderliği takımı öne taşıyor, EmreT bugün bu kadar iyi oynadıysa bunu Arda'ya borçlu hem verdiği paslar hemde koridoru boşaltması alan yaratması.

Yok yav ciddiyim. Kesin isteyecekler hepsini.

Zaten istiyorlar hepsini istediler. Zamalekli Muhammedi bile aramış Emre yazın. Hatta çocuğun röportajında geçiyor fb den teklif aldım diye.

Hoca onların zaten istediğini bildiği için bu defa biz alalım kaptırmayalım, bıktık başkalarına scoutluk yapmaktan diyor.

Fatih hoca defanssız, orta sahasız, forvetsiz hatta rotasyonsuz bu takımı iki kez şampiyon yaptı hoca ilk defa herkesin önünde 4 isim söyledi bence hocaya 2 şampiyonluğun hediyesi olarak bu oyuncuları yönetim hediye etmelidir.

Kaveci10 bizim oyuncularınve Levent Şahin’i takip etmeye başlamış.

Kilinc merkez olarak da oynuyor

Ben forvet haric tüm Taylanin önündeki pozisyonlari dedim zaten. Sag Acik, Sol Acik ve 2 tane OS. Bence cok kalabalik oluyor. Rahat iki kisi gidebilir ordan. Bence 3 kisi gitse bile olur. Maas yükünden kurtulmus oluruz ve belki ucuza bir türk 6 No yedek oyuncusu kapariz.

Salim Manav: "Yeni Malatyaspor, Youssouf Ndayishimiye için Galatasaray'dan 3 milyon Euro artı oyuncunun ikinci satışından %25 pay istedi, Anderlecht ve Saint-Étienne'den ise 5 milyon Euro artı %25 pay talep etti."

Okan
Linnes Donk Marcao Emre
Taylan
Visca Feghouli Irfan Onyekuru
Diagne

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt