Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mostafa'nın videolarını izledim çocuk mükemmel kafa golleri atıyor. Futbolda kafa ile gol atılabiliyormuş vay be 17 hafta oldu biz daha göremedik

İrfan 10 desek, Visca 4 olsa, ikisi iyi performans veren bi Luyindama'nın fiyatı eder.

Pandemi dönemi deniyorsa İrfan için de 10 çok fazla o zaman.

Ama Luyindama'nın Başakşehir'e gitmek isteyeceğini hiç sanmıyorum.Satıştan gelecek parayla alınması daha olası sanki.

Hocanın söylediği 3 yabancı gelirse yabancı durumumuz nasil oluyor. Daha muslera da gelecek. Kac yabancı dehlemek lazim?

Bizim artık duran topları golle sonuçlandırmamız lazım gına geldi

O değil beşiktaş hem hatayı hem bizi yenerse 8 puanı nasıl kapatacağız acaba

Acaba Feghouli veya Belhanda gidici mi? Akbaba ve Ömer ilede yeni sözlesme falan yapmazdim ben Irfan + sonra Salih gelecekse. Bu ikili Home Grown oyuncu sayiliyorlar. Ömer ve Emre gurbetci diye sayilmiyorlar.

Hocanın söylediği 3 yabancı gelirse yabancı durumumuz nasil oluyor. Daha muslera da gelecek. Kac yabancı dehlemek lazim?

Suan 15. Omari cikartiriz 14 olur. Luyindama, Etebo ve Sekidika giderse 11 olur. Yerlerine Onyekuru, Mohamed ve Visca gelirse yine 14 olur.

Diagne

Kuru-İrfan-Feg/handa/arda-visca

Taylan/Ndayishimiye​

Hocanın kurmak istediği düzen belli. 4-1-4-1den devam etmek istiyor. Ön 5liye hücumu yüklü hareketli adamları atayım arkaya da ndsyishimiye taylan gibi basmadık yer bırakmayan hamallık yapacak birini koyyım diyor. Bunu bizde en son gerets yapmıştı. Adam saidou ile tek başına ortasahayı tutup ileri ne kadar hücumcu varsa yüklüyordu. Hele bi de öndeki adamlar defansa da gelipyardım ederse zaten ligte her maça 1-0 önde başlıyorsun gibi bişey. Konuşulan adamlar da hep oyun zekası belli bi seviyeninüstünde ne yapacağını bilen adamlar

Diagne yerine de o adamı sanırım daha hareketli diye istiyor. Hocanın isteği belli ki ileri 5linin olabildiğince hareketli bi yapı oluşturması

Suan 15. Omari cikartiriz 14 olur. Luyindama, Etebo ve Sekidika giderse 11 olur. Yerlerine Onyekuru, Mohamed ve Visca gelirse yine 14 olur.
Muslera icin biri daha lazim. Seri, malatyalı yabancı falan onlar traş haber herhalde. Imkan yok çünkü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt