Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
visca mı irfan mı kimi seçerdiniz başaktan şuan

irfanı seçerim.Viscada iyi oyuncu fakat burada abartıldığı kadar net katkı verir diye birşey olmaz.
Benim düşüncem kapalı savunmaları onyekuru ve visca kanatlarıyla zor açarız.Bu iki arkadaşında skor gücü yüksek fakat bize daha yaratıcı rakibin dengesini bozacak oyuncu şart..Bu iki isim arasında tercihim kesinlikle genç viska olurdu.Ama şimdi onyekuru daha iyi bir seçenek olur.
sağ kanada kesinlikle bire birde etkili, driblingi olan daha yratıcı hızlı bir oyuncu lazım.

mohammedi hiç tanımıyorum.Sadece şunu söyleyebilirim..diagne ve babeli kesemeyecekse hiç gelmesin.Aksi taktirde hemen gelsin.

Ama bu yönetimden hiç ümidim yok.
Herkesin aksine bu ismi çıkan oyuncuların yüzde yüz katkı sağlayacaklar yorumuna kesinlikle katılmıyorum. shorloth, origi vs gibi oyuncular geliyormuş gibi hava yaratmanın anlamı yok.

Ben topçu olsam trde hiçbir türk menajerle çalışmam. Çıkar için futbolcunun kariyerini hiçe sayacak tipte insanlar hepsi

Sadece irfancan ve viscayla bu haldelerse,2019 yazinda bizim icin gelmesi ruya olan,gecen sene ezici futbolu oynadığımız dönemde takimin en kilit ismi olan seri ve gelmesi kesinlesen onyekuru icin niye endişe duymuyo bunlar,cidden mallar ya

ErUaY0iXEAIEsXw

s-08fd0c966fde8399a071f08e8c7d83d7e9393af2.jpg

2 fotoğrafta çomarlık derecesi olarak hiçbir fark yok. Biri zengin çomar öbürü fakir.

Saka maka Ocak 10 oldu hadi yönetim çöz transfer islerini

Yaza FFP de bitiyor o zaman bok yiceksiniz ezikler bakalım
Mantıklı işler yaparsak hakemlere rağmen seri şampiyonluklar alabiliriz.Ancak artık avrupada başarılı olalım istiyoruz.Hadi gruptan çıkmak bile artık çok zor evet.En azından son iki maça gruptan çıkma iddiası ile girebilelim.Ya da 3. olup iki tur geçelim.

Hoca Falcao için ne deseydi? Bir şekilde oyuncusunun değerini korumak adına yaptığı bir açıklama gibi duruyor.
Bu arada bahsettiği isimler dahi belki de odak değiştirme olabilir. Bir bakmışız adı hiç geçmeyen isimleri almışız. Olmayabilir de bilemedim.

Evet futbolcusunu korudu, olması gereken de bu.. bahsettiği isimlere gelince; Hoca o kadar polin bilmez, dobradır hesap kitap yapmaz.. önce tokat attım sonra yumruk mu demişti .. ceza alacağını bile bile söyler hoca
O yüzden bu topçulara ilgilimiz var.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Seri tek basina icinden gecmedi mi kadikoyde fener ortasahasinin?ben yanlış mi hatırlıyorum ?

Lan Mesut bilerek kahve resmi paylasmis diyorlar.Bu serefsizler devreye mi girdi noldu anasini satayim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt