Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hoca iyi yaptı, konuşmayı güzel analiz etmek lazım her cümlesi bilinçli. Hoca bu oyuncuların alınamayacağını iyi biliyordu her zamanki gibi görüşme ilerleyemiyecek lafta kalacaktı bunu anlayıp yönetime hem lafı soktu hemde ciddi olmalarına mecbur etti. İrfan konusu mesela, normalde alınamayacaktı şimdi yönetim rezil olmamak için çok ciddi paraları verip almaya çalışacak. Zamalekli oyuncu için bizim scoutingler buluyor ama alamıyoz bari bunu alın demek istedi. Ama umudum yok o işten. Visca için herkese öneriyolar kaçırmayon demek istedi. Hoca akıllı adam yönetimi zorladı ama umudum yok bi tek henry olabilir.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Maalesef insanlarımız riyakar!Lafa gelince vatan,millet Sakarya;icraata gelince bahanenin bini bir para...Zora gelince de iki nutuk salla, nasılsa inanan bir kitle var...

hıncalın proramında mesutu konuşuyorlardı.Ağzım açık izledim.hıncal fener yönetimini bu transfer için ayakta alkışlıyormuş,mesut özili dışlamışlarda burada vatanı olduğu göstermişizde neler neler.Vatan millet sakaryaya bağladı olayı.Kim için milli takım yerine alman milli takımı seçen adam için.bunların hayatı palavra..

işte medyadaki Galatasaraylıyım diye geçinen adamlr hep böyle.Sözde Galatasaraylılar hıncal, altaylı,tugay,ayhan vss birde diğerlerinin yorumcularına bakın görürsünüz aradaki farkı.

Transferi bilmem ancak bir ateş yaktı hoca forumda bile uzun süreden sonra bugün r'daşlar hep keyifli, sebebi skor değil hoca sebep oldu bir kenetlenme oldu. mutlaka yerli oyuncularda etkilenmiştir bence keyifli bir gece yaşandı.

Aponun açıklama yapmaması da hayra alamet değil yönetimin söyleyecek bir şeyi yok belliki.
Apo s
images
Bizide uyutmuyorsun

bence visca kendisi haber yolladı beni alın diye. normalde gündemimizde olduğunu düşünmüyorum.

hıncalın proramında mesutu konuşuyorlardı.Ağzım açık izledim.hıncal fener yönetimini bu transfer için ayakta alkışlıyormuş,mesut özili dışlamışlarda burada vatanı olduğu göstermişizde neler neler.Vatan millet sakaryaya bağladı olayı.Kim için milli takım yerine alman milli takımı seçen adam için.bunların hayatı palavra..

işte medyadaki Galatasaraylıyım diye geçinen adamlr hep böyle.Sözde Galatasaraylılar hıncal, altaylı,tugay,ayhan vss birde diğerlerinin yorumcularına bakın görürsünüz aradaki farkı.

Sanki bedava oynayacak p

Taylan

Arda - Feghouli - Irfan Can - Onyekuru

Mohammed

Kadro 2.

Taylan

Kerem - Arda - Irfan Can - Onyekuru

Mohammed​

Arda* - ilk 11 olmasina karsi olsamda, gosterdigi performansla ilk 11 de olmayi hakediyor.

Terim cok güzel hareket yapti. Medya bos bos isimler de yazamayacak artik
Ya ama sunu merak ediyorum.Hoca konusmanin giris kisminda yazilanlarin cogu yalan tarzinda konustu.Neden bu 4 ismi verdi anlamadim.Mesela baska istediklerim de var dedi ama bu 4 ismi neden verdi onlari vermedi?

Bazı isimlerin bilerek medyaya servis edilme ihtimali de var ama FFP bitti sözünü anlayamadim...

20 küsür transferle bir halta yarayamayan bir de üstüne mesutun peşine düşen kuş sürüsü , İrfancan açıklaması sonrası Başakşehir'in yaptığı paylaşıma beğeni kasıyor
Nasıl bir eziklik abi sizinki
Kadronuz kadraja sığmayan milyonluk eşeklerle dolu
Kendi işinize bakın biraz da. Bizim olaylara burnunuzu soka soka 8 yıldır şampiyon olamıyorsunuz onun derdine yanın şikeci pislikler

genclerbirligini ciddi bir mac olarak görmemek lazim ama ozornwaforun ayaklari sanki yere saglam basiyor gibi geldi bana. ürkek degil, sadece biraz toyluk var o da tecrübesizlikten. atmasi kolay. uzun boyundan dolayi ben kazma saniyordum ama ayagi iyimis. sekidika mesela tam bir amatör oyuncu. ne zaman oynasa sicip batiriyor. etebo desen o da kasimpasa maci haric topculuk göstermedi. ozornwaforla sezona girseydik ön liberoda hem taylan daha rahat ederdi, hem etebo kazigi olmamis olurdu.

genclerbirligini ciddi bir mac olarak görmemek lazim ama ozornwaforun ayaklari sanki yere saglam basiyor gibi geldi bana. ürkek degil, sadece biraz toyluk var o da tecrübesizlikten. atmasi kolay. uzun boyundan dolayi ben kazma saniyordum ama ayagi iyimis. sekidika mesela tam bir amatör oyuncu. ne zaman oynasa sicip batiriyor. etebo desen o da kasimpasa maci haric topculuk göstermedi. ozornwaforla sezona girseydik ön liberoda hem taylan daha rahat ederdi, hem etebo kazigi olmamis olurdu.
Biz etebo kazigini ndiaye icin yedik, ndiaye geliyordu taraftar tepki verdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt