Nurullah Fethi
10 Numara!
- 2 Ocak 2011
- 14.617
- 11.477
- 1.838
Şu FFP bi bitsin adam akıllı vizyonlu bir yönetimle şu geçen dönemler alamadığımız scout transferlerini yapalım önümüz çok açılacak inşallah.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu 5'linin icinde tek verimli oyuncu var, o da Diagne bence. Aldigi süreye göre adam is yapiyor bir sekilde. Falcao 1, Feghouli 2. En kötüsü bunlar. Feghouli & Babel'den nasil kurtulacagimizi düsünüyorum. Cok zor.Geçen sezondan beri çıkmamız gereken adamlar öncelik sırasına göre bence belli;
- Falcao
- Babel
- Belhanda
- Diagne
- Feghouli
Hoca biliyor tabi satarsak ya yerine adam koyamayacağız ya da paramızın var olduğunu bilen herkes fahiş fiyat çekmeye başlayacak.
Akıllı adam hoca satmadan oyuncu alın diyor mesajı veriyor herkese...
çok emin olma bence. saç baş yoldurtacak tipi varBilmirem ama 23 yaşindaymis Falcaodan iyidir herhalde
Bu rıdvan vedat bize transfer olmasın diye araya önce dönemin spor bakanını sonra cumhurbaşkanının kardeşini araya soktu öyle zavallı biri
SM-A307FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu 5'linin icinde tek verimli oyuncu var, o da Diagne bence. Aldigi süreye göre adam is yapiyor bir sekilde. Falcao 1, Feghouli 2. En kötüsü bunlar. Feghouli & Babel'den nasil kurtulacagimizi düsünüyorum. Cok zor.
çok emin olma bence. saç baş yoldurtacak tipi var
Aynen öyle. Herkes sevinir. Kadroda lüzumsuz yer kaplayan adamlar gitti, maas bütcesi rahatladi deriz. Olay bundan ibaret.Diagne olayını geçen de tartıştık burada her şey istatistik değil. Ha 3-5 milyona alınan bir forvet olsa sıkıntı olmazdı.
Fakat 13 milyon verilen ve mental açıdan çok çok sıkıntılı birine güven olmaz olmuyor da zaten.
Bugün ligde bana göre 3. golünü attı diğer goller penaltı ve salak saçma rakibe çarpıp giren goller.
Yazdığım beşliden yarın hepsi gitti diye açıklama gelse inan gram umurumda olmaz acaba güç mü kaybettik diye?
Aksine önümüz açılır mali açıdan ama hayal tabi hepsinden çıkmak. Falcao ve Babel'den şu devre arasında çıksak efsane olacak ama o da zor gibi.
irfan da kötü topçu bence yavHayırlısı be ahbap Onyekuru ve Irfan gelsin de forvette Babel da oynar
irfan da kötü topçu bence yav
İrfan iyi topçu da kırbaçlanması lazım birazirfan da kötü topçu bence yav
Bir CL maçında gözün kapalı 11 yazıp gözün kapalı güvenir misin?Etma , ben begeniyorum
aynen konuşun böyle, daha çok ödeyelim :dO IRFANCAN GELECEK
irfan da kötü topçu bence yav
Bir CL maçında gözün kapalı 11 yazıp gözün kapalı güvenir misin?
Hoca zaten atti ortaya. Biz konussak ne olacakaynen konuşun böyle, daha çok ödeyelim :d