Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geçen sezondan beri çıkmamız gereken adamlar öncelik sırasına göre bence belli;
- Falcao
- Babel
- Belhanda
- Diagne
- Feghouli

Hoca biliyor tabi satarsak ya yerine adam koyamayacağız ya da paramızın var olduğunu bilen herkes fahiş fiyat çekmeye başlayacak.

Akıllı adam hoca satmadan oyuncu alın diyor mesajı veriyor herkese...
Bu 5'linin icinde tek verimli oyuncu var, o da Diagne bence. Aldigi süreye göre adam is yapiyor bir sekilde. Falcao 1, Feghouli 2. En kötüsü bunlar. Feghouli & Babel'den nasil kurtulacagimizi düsünüyorum. Cok zor.

Bu rıdvan vedat bize transfer olmasın diye araya önce dönemin spor bakanını sonra cumhurbaşkanının kardeşini araya soktu öyle zavallı biri

SM-A307FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ortaya da kendini sokup sandviç de yapsa anca üst üste galibiyetlerle ligi 7. bitirecek bir ekip yaratmayı becerir o kağıt helva suratlı herif. O kadar muktedir bir tip olsa zaten daha üst noktalarda görev alır ya da görevlendirildi, it ürür kervan yürür.

Bu 5'linin icinde tek verimli oyuncu var, o da Diagne bence. Aldigi süreye göre adam is yapiyor bir sekilde. Falcao 1, Feghouli 2. En kötüsü bunlar. Feghouli & Babel'den nasil kurtulacagimizi düsünüyorum. Cok zor.

Diagne olayını geçen de tartıştık burada her şey istatistik değil. Ha 3-5 milyona alınan bir forvet olsa sıkıntı olmazdı.

Fakat 13 milyon verilen ve mental açıdan çok çok sıkıntılı birine güven olmaz olmuyor da zaten.

Bugün ligde bana göre 3. golünü attı diğer goller penaltı ve salak saçma rakibe çarpıp giren goller.

Yazdığım beşliden yarın hepsi gitti diye açıklama gelse inan gram umurumda olmaz acaba güç mü kaybettik diye?

Aksine önümüz açılır mali açıdan ama hayal tabi hepsinden çıkmak. Falcao ve Babel'den şu devre arasında çıksak efsane olacak ama o da zor gibi.

Diagne olayını geçen de tartıştık burada her şey istatistik değil. Ha 3-5 milyona alınan bir forvet olsa sıkıntı olmazdı.

Fakat 13 milyon verilen ve mental açıdan çok çok sıkıntılı birine güven olmaz olmuyor da zaten.

Bugün ligde bana göre 3. golünü attı diğer goller penaltı ve salak saçma rakibe çarpıp giren goller.

Yazdığım beşliden yarın hepsi gitti diye açıklama gelse inan gram umurumda olmaz acaba güç mü kaybettik diye?

Aksine önümüz açılır mali açıdan ama hayal tabi hepsinden çıkmak. Falcao ve Babel'den şu devre arasında çıksak efsane olacak ama o da zor gibi.
Aynen öyle. Herkes sevinir. Kadroda lüzumsuz yer kaplayan adamlar gitti, maas bütcesi rahatladi deriz. Olay bundan ibaret.

Galatasaray kadrosu sadece kagit üstünde iyi. Herkesin %100 fit oldugu bir mac bile oynanmadi zaten. Sürekli sakat, ceza, virüs. Bir seyler oluyor.

Ligde bile bunlar 90 dakika forma giyemiyor. Fizik olarak iyi durumda degiller (Diagne-Belhanda yine iyi ama digerleri felaket).

irfan da kötü topçu bence yav

1610236632533.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt