- 26 Kasım 2012
- 185.626
- 258.378
- 5.998
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ortalık cok karısacaga benziyor
4 orta saha gonderip sadece etebo'yu terim mi istedi ?Şimdi arkadaşlar Grande imparator kırmızı çizgimiz Fatih Terim kiralık transfer istemiyor veto etmiş kiralık transferi, aynı Fatih Terim Visca, İrfan, Onyekuru ve Mohammed'i istiyor. Sorun şu ki kulüpte para yok neyle alcaz biz oyuncuları bokla mı? Dün çıktı konuştu o kadar işte sonuç ortada tüm taraftarı transfer beklentisine soktu. Şimdi yönetim transfer yapamazsa alınan kötü sonuçlarda herkes yönetime saldıracak İmparatorum benim neler düşünüyor. Kiralık olmaz Nzonzi'yi devre arası gönderdi adam suç futbolculardaydı çünkü kendisinin suçu yoktu, şimdi de baştan takım kuracakmışKurarsın sen baştan takım kurdururlar sana merak etme.
Ben Hocayi anlamam ne demek hoca mi transfer edecek bu oyuncilariUla bari 24 saat geçseydi kaptırmadan önce
Ben hocaydı yönetimdi anlamam
Yok hoca topu yönetime atmış da
Bu kulübe hizmet etmek için gelmediler mi arkadaş hepsi
Kafa kafaya verip en iyisini yapmaya çalışacaklarına kameralar üstünden laf mı çakacaklar böyle birbirlerine
Bu gazla bizi kullanıp, İrfanı fenere, viscayı trabzona güzel paraya verirler
Biz de son güne kadar onyekuru geliyordu gelmiyordu ağzımız açık bekleriz
Şimdi arkadaşlar Grande imparator kırmızı çizgimiz Fatih Terim kiralık transfer istemiyor veto etmiş kiralık transferi, aynı Fatih Terim Visca, İrfan, Onyekuru ve Mohammed'i istiyor. Sorun şu ki kulüpte para yok neyle alcaz biz oyuncuları bokla mı? Dün çıktı konuştu o kadar işte sonuç ortada tüm taraftarı transfer beklentisine soktu. Şimdi yönetim transfer yapamazsa alınan kötü sonuçlarda herkes yönetime saldıracak İmparatorum benim neler düşünüyor. Kiralık olmaz Nzonzi'yi devre arası gönderdi adam suç futbolculardaydı çünkü kendisinin suçu yoktu, şimdi de baştan takım kuracakmışKurarsın sen baştan takım kurdururlar sana merak etme.
Arda'nın gönül bağı bambaşka bazen limitlerini zorluyor saha içinde ama mesut sonradan Türk sonradan fenerli olmuş eski bir yıldızBen dünde yazdım zaten max vereceği bizdeki Arda performansı olur
Sahada liderlik yapar futbol aklını konuşturur ama ne Arda’ya ne de Mesut’a güvenip yola devam edemezsin fiziksel ve mental olarak koca sezonu kaldıramazlar
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Şimdi arkadaşlar Grande imparator kırmızı çizgimiz Fatih Terim kiralık transfer istemiyor veto etmiş kiralık transferi, aynı Fatih Terim Visca, İrfan, Onyekuru ve Mohammed'i istiyor. Sorun şu ki kulüpte para yok neyle alcaz biz oyuncuları bokla mı? Dün çıktı konuştu o kadar işte sonuç ortada tüm taraftarı transfer beklentisine soktu. Şimdi yönetim transfer yapamazsa alınan kötü sonuçlarda herkes yönetime saldıracak İmparatorum benim neler düşünüyor. Kiralık olmaz Nzonzi'yi devre arası gönderdi adam suç futbolculardaydı çünkü kendisinin suçu yoktu, şimdi de baştan takım kuracakmışKurarsın sen baştan takım kurdururlar sana merak etme.
Neden yalan yanlış bilgiler veriyorsun? Bu yönetimin bende gitmesi gerektiğini düşünüyorum o ayrı ama adamların seçim kararı aldığı ve pandemi yüzünden izin verilmediği ortadayken ve bunlar resmi olarak açıklanmışken neden yalan yazıyorsun?Istifada etmiyorlar. Secimde yapmadilar transferde yapmiyorlar. Tam hainlerin yapacagi seyleri uyguluyorlar