Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şimdi arkadaşlar Grande imparator kırmızı çizgimiz Fatih Terim kiralık transfer istemiyor veto etmiş kiralık transferi, aynı Fatih Terim Visca, İrfan, Onyekuru ve Mohammed'i istiyor. Sorun şu ki kulüpte para yok neyle alcaz biz oyuncuları bokla mı? Dün çıktı konuştu o kadar işte sonuç ortada tüm taraftarı transfer beklentisine soktu. Şimdi yönetim transfer yapamazsa alınan kötü sonuçlarda herkes yönetime saldıracak İmparatorum benim neler düşünüyor. Kiralık olmaz Nzonzi'yi devre arası gönderdi adam suç futbolculardaydı çünkü kendisinin suçu yoktu, şimdi de baştan takım kuracakmış 😂😂 Kurarsın sen baştan takım kurdururlar sana merak etme.

İşte ben hocanın bu davranışlarına kızıyorum

Oyun yok sistem yok duran top organizasyonunu bırak korner bile yok

2,5 senedir ozan taylan hariç hangi oyuncudan verim aldı
Tersine star dediğimiz adamlar çöpe döndü elinde

Şimdi çıktı şunlar şunlar alınsın
Alınmazsa suçu üstünden atmış olacak öyle mi

Eğer bunlar bitmemiş transferlerse yaptığı çok yanlış

Şimdi arkadaşlar Grande imparator kırmızı çizgimiz Fatih Terim kiralık transfer istemiyor veto etmiş kiralık transferi, aynı Fatih Terim Visca, İrfan, Onyekuru ve Mohammed'i istiyor. Sorun şu ki kulüpte para yok neyle alcaz biz oyuncuları bokla mı? Dün çıktı konuştu o kadar işte sonuç ortada tüm taraftarı transfer beklentisine soktu. Şimdi yönetim transfer yapamazsa alınan kötü sonuçlarda herkes yönetime saldıracak İmparatorum benim neler düşünüyor. Kiralık olmaz Nzonzi'yi devre arası gönderdi adam suç futbolculardaydı çünkü kendisinin suçu yoktu, şimdi de baştan takım kuracakmış Kurarsın sen baştan takım kurdururlar sana merak etme.
4 orta saha gonderip sadece etebo'yu terim mi istedi ?

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ula bari 24 saat geçseydi kaptırmadan önce

Ben hocaydı yönetimdi anlamam
Yok hoca topu yönetime atmış da

Bu kulübe hizmet etmek için gelmediler mi arkadaş hepsi

Kafa kafaya verip en iyisini yapmaya çalışacaklarına kameralar üstünden laf mı çakacaklar böyle birbirlerine

Bu gazla bizi kullanıp, İrfanı fenere, viscayı trabzona güzel paraya verirler

Biz de son güne kadar onyekuru geliyordu gelmiyordu ağzımız açık bekleriz
Ben Hocayi anlamam ne demek hoca mi transfer edecek bu oyuncilari

Şimdi arkadaşlar Grande imparator kırmızı çizgimiz Fatih Terim kiralık transfer istemiyor veto etmiş kiralık transferi, aynı Fatih Terim Visca, İrfan, Onyekuru ve Mohammed'i istiyor. Sorun şu ki kulüpte para yok neyle alcaz biz oyuncuları bokla mı? Dün çıktı konuştu o kadar işte sonuç ortada tüm taraftarı transfer beklentisine soktu. Şimdi yönetim transfer yapamazsa alınan kötü sonuçlarda herkes yönetime saldıracak İmparatorum benim neler düşünüyor. Kiralık olmaz Nzonzi'yi devre arası gönderdi adam suç futbolculardaydı çünkü kendisinin suçu yoktu, şimdi de baştan takım kuracakmış 😂😂 Kurarsın sen baştan takım kurdururlar sana merak etme.

10 haftada lige havlu atar denilen takimi tum sakat ve cezalarla, devsirme oyuncular kullanarak tepede transfer donemine getirdi. bundan sonrasi icin 3 gunde bir fiksturde hayvan gibi transfer gerekli oldugunun 3 yasinda cocuklar bile farkinda. kadro degisimi dedigi de 2017 kadrosunun artik misyonunu tamamladigi. bunu anlamayacak veya katilmayacak kadar dusuk zekali biri yoktur umuyorum ki.

Ben dünde yazdım zaten max vereceği bizdeki Arda performansı olur

Sahada liderlik yapar futbol aklını konuşturur ama ne Arda’ya ne de Mesut’a güvenip yola devam edemezsin fiziksel ve mental olarak koca sezonu kaldıramazlar

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Arda'nın gönül bağı bambaşka bazen limitlerini zorluyor saha içinde ama mesut sonradan Türk sonradan fenerli olmuş eski bir yıldız

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Gaza gelmeyelim arkadaşlar
Bu yönetim bedava Mensah ı alamadı
Başak 2 milyona verelim dese bile alamayız
Ne irfan ı visca sı 😁

Ya arkadaş illa birileri bu yönetime görevini hatırlatmak zorunda mı? Niye işlerini yapmıyorlar? Yine yazdan bu yana yattılar tabi. Çözüm üretemeyecekseniz neden oradasınız boş kalsın daha iyi be

Geçen senenin ilk devresinde fatih hoca ne kadar başarısızsa bu senenin ilk devresi o kadar başarılı bu kadar eksik kadro ile ancak bu olurdu

Ne alakası var 2 milyonluk Coulibaly de alamadın, bedava Mert Hakan'ı da alamadın. Para ile alakası yok. Alamıyorsun bu kadar, beceriksizsin bu kadar basit. Transferin son günü Fiko falan arıyosun Love'ı sal bize diye.

ben dün bu isimlerin hiç biri gelmez dediğimde negatiflik şu bu deniyordu adam fransız klübüyle anlaşmış hocamız bize yakın diyor bu nasıl mantık

Ortalık karışacak .Hoca en azından oyuncu istediğini gösterdi .Gidecek oyuncular olacak dedi orası da önemli .Kimi kullanacak ki takasta hadi cagne diyelim başka luyindama +cagne = irfan can +visca mi olacak göreceğiz

Abdürrahim Rize’ye köyüne kaçtı heralde. Sesi soluğu çıkmıyor.

Istifada etmiyorlar. Secimde yapmadilar transferde yapmiyorlar. Tam hainlerin yapacagi seyleri uyguluyorlar
Neden yalan yanlış bilgiler veriyorsun? Bu yönetimin bende gitmesi gerektiğini düşünüyorum o ayrı ama adamların seçim kararı aldığı ve pandemi yüzünden izin verilmediği ortadayken ve bunlar resmi olarak açıklanmışken neden yalan yazıyorsun?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt