Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Marcao ve Luyindama’nin sozlesmesi 2022’de bitiyor. Yonetim ne transfer yapiyor, ne oyuncu satiyor, ne onemli oyuncularin sozlesmelerini uzatiyor, ne hocasina ve takimina sahip cikiyor. Ne guzel hayat.

gurrpegi gibi elemanlar ne biliyor ki anca yönetimin saksakciligini yapsinlar. bu becerisiz yönetim derhal gitmeli
elalem 16 transfer yaparken bizimkiler oyuncu alamiyor.

Bu gerizekali hixbir sey bilmiyor paylasip durmayin. Fatih hoca bilmiyor mu tff ffp oldugunu? Fener gecen sene limiti asci ceza mi aldi?
Hepimiz biliyoruz ki biz limiti gecsek tff en agir cezayi verir. Ayni herkesin tabana basip kart almadigi gibi herkesin hakeme sövup ceza almadigi gibi. Ama bu cezalar sadece bize gecerli...

Marcao ve Luyindama’nin sozlesmesi 2022’de bitiyor. Yonetim ne transfer yapiyor, ne oyuncu satiyor, ne onemli oyuncularin sozlesmelerini uzatiyor, ne hocasina ve takimina sahip cikiyor. Ne guzel hayat.
Marcao lyundamayi uzatmiyorlarda kimleri uzatiyor bunlar. Bize bunu seferogullari bile yapmaz

Mohamed zaten alınmayacağı bilindiği için yemdi. Herif transfer listemiz heryerde demek için çıktı teker teker açıkladı

Hoca takımı 2 sene şampiyon yapmasa cengiz böyle kar açıkalayabilir miydi sence zaten o şampiyonluklarda Dursun özbek’in kurduğu takımla alındı yahu tek transfer değilki birsürü falsosu var adamların.Cengiz’i savunupta hocayı kötü göstermek ne kadar doğru bu durumda?

Hocaya kotu demedim ki hic. Ama artik donemi bitiyor diyorum.

Edit: Bittiğini düşünüyorum demiş. Yine Alp Pehlivan çıkan haberlere atlamış

Ya zaten 3000 kisi katilmiyor secime. Internetten her turlu yapilir. Bahane ararsan her turlu sey bulursun. Illa secime mi gerek var istifa etsinler olsun bitsin
Olmuyor işte öyle Tüzük izin vermiyor. Tüzük'e göre yapılmasıs lazım seçimin sonuçta Trabzon'un olağan seçimiydi ama olmadı mesela. Mayıs ayında olacak işte bekleyeceğiz. Umarım gelecek olanlar iyi olur çünkü son 2 başkan net fiyasko.

Fenerbahçe'nin 2020-2021 sezonu bütçesi vergiler dahil 56 milyon euro.

Bunu kendileri aciklamisti. Adamlarin harcama limit 410 milyon lira. Yani baya üstünde degilmiler? Aynisini o zaman biz de yapalim.

Secimi biz niye mektuplu oylar ile yapmiyoruz? Rekor katilim olmaz mi onun sayesinde?

Rts adam 3 ocakta mohamedi almak istedigimizi yazmis sozlukte. Insaflı davranın biraz

en kral duyumcu benim deseymişim keşke

Adsız.webp

FB'de Erol bazi yabancilardan memnun degilmis. Lemos, Novak, Sosa, Perotti, Dirar, Ademi ve Cisse gidebilir diyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt