Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aldığı ücretten ötürü Diagne, Başakşehir'le takas olayının dışında kalır bence. Yine bu bağlamda en olası aday Luyindama.

Hocanın çıkışının ortası yok.Ya istediği isimleri alıp uçuşa geçeceğiz ya da camia olarak motivasyon düşecek ve dibi göreceğiz... Tahminim bu yönetim beceremez,hoca da istifa etmese bile artık alacağı cezalarla takım başında çıkmaz sahaya... Umarım yönetim bu gerçeği idrak eder.

13 ocak civari kesinleşir irfan can herhalde,kesin ayrilik,eskinin yikilip yeninin yerine gecmesi,kokten degisiklikler falan filan 😘

İrfan Visca ve Onyekuru gelirse bir çok farklı sistemi oynayabilecek bir takımımız oluşur.Forvette ismi geçen oyuncu olmasa bile Diagne iş yapmaya devam edecektir.Kontra oyunu oynayabiliriz.Set oyununu Visca ve İrfan çok iyi oynayabilen oyuncular.Bu isimler gerçekleşirse ve Allah korusun ciddi bir sakatlık vs yaşamazsak şampiyon oluruz.Medyada ne kadar rakip takım destekçisi varsa bu gerçeğin farkındalar ve inanılmaz korkuyorlar.

Arkadaşlar bu yönetim gomisin yerini eren derdiyokla, seri lemina ve nzonzinin yerini etebo ile dolduran kişilerden oluşuyor. Doldurmaya çalışırken de kulüp rekoru kırarak verilen bonservis cabası..
Ben onyekuruyu bile bitirecekleri hakkında şüpheliyim.
Bu beceriksizler irfanın felan anca kramponunu alır gelir.
Vay efendim imkan yok o yok bu yok felan bahane değil. Madem bu işlerin çözümü yoksa, hiçbir kulun bizi çıkaramayacağı kadar dipteysek bu adamların vasfı nedir kulüpte?
Sağa sola emir vermek mi? İyi niyetlerinden asla şüphem yok ama ne yazık ki bu insanların bir vasfı becerisi olduğunu düşünmüyorum..

O yüzden kimse boşa heveslenmesin, hocanın da en ufak umudu olduğunu sanmıyorum. Başkalarına scoutluk yapmaktan sıkıldık derken ne kastettiği ortada.
Sadece ne kadar basiretsiz insanlarla çalıştığını anlatma gereği duymuş.

Son düzenleme:
Gece gece aklıma düştü ; Muslera fner maçında oynayabilir mi acaba?

İrfan Visca ve Onyekuru gelirse bir çok farklı sistemi oynayabilecek bir takımımız oluşur.Forvette ismi geçen oyuncu olmasa bile Diagne iş yapmaya devam edecektir.Kontra oyunu oynayabiliriz.Set oyununu Visca ve İrfan çok iyi oynayabilen oyuncular.Bu isimler gerçekleşirse ve Allah korusun ciddi bir sakatlık vs yaşamazsak şampiyon oluruz.Medyada ne kadar rakip takım destekçisi varsa bu gerçeğin farkındalar ve inanılmaz korkuyorlar.
İşin acı tarafı bizim yönetim farkında mı bu gerçeğin?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt