Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
- 12 Ocak 2011
- 75.205
- 39.466
- 3.993
yalnız hem hoca hem okan teyit etti akbilden transfer yaparsak o sadece irfan olmayacak hoca paket istiyor belli.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Visca ve Irfan bizi sampiyon yapar mi dersinyalnız hem hoca hem okan teyit etti akbilden transfer yaparsak o sadece irfan olmayacak hoca paket istiyor belli.
Düşman gtüneIrfan-Luyindama takasi olacak galiba
İrfan-Visca-Onyekuru gelse dahi şampiyon olacağımıza inanıyorum ben.Hocanın dediği 4 işim alınırsa Luyindama gitse bile şampiyon oluruz diye düşünenlerdenim.
Üçü de tek tek ligin kaderini değiştirebilecek oyuncular.Arda,Feghouli,Akbaba,Babel,Belhanda,Falcao vs gibi beğenir ya da beğenmeyiz rotasyonumuzda inanılmaz kuvvetli olacak.İrfan-Visca-Onyekuru gelse dahi şampiyon olacağımıza inanıyorum ben.
İşin acı tarafı bizim yönetim farkında mı bu gerçeğin?İrfan Visca ve Onyekuru gelirse bir çok farklı sistemi oynayabilecek bir takımımız oluşur.Forvette ismi geçen oyuncu olmasa bile Diagne iş yapmaya devam edecektir.Kontra oyunu oynayabiliriz.Set oyununu Visca ve İrfan çok iyi oynayabilen oyuncular.Bu isimler gerçekleşirse ve Allah korusun ciddi bir sakatlık vs yaşamazsak şampiyon oluruz.Medyada ne kadar rakip takım destekçisi varsa bu gerçeğin farkındalar ve inanılmaz korkuyorlar.