Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Valla keske dursun olsaydi su dönem cenk ergunle,yillik parayi fazladan vermemek sartiyla hocanin istedikleri alinirdi

Dursun 2018 secimden once konoyplanka + birini daha getircekti galiba,kalsaydi.ali naci yazmıştı

Dursun olsa yine Fakslar yetişecekmi, Sigthorsson gibi sahaya inmeyecek mi, fiyatının 3 katını verecekmiyiz heyecanı yaşardık

Ffp hile hurdayla aşılır.Kulübün kasası tam takır ve kimse cebinden para vermek istemiyor anlaşılan.

Dursun 2018 secimden once konoyplanka + birini daha getircekti galiba,kalsaydi.ali naci yazmıştı

Iyiki kalmamis. Adam Schalkede nerdeyse 3 milyon net maas aliyordu. Bize gelse kol gibi giren sözlesme ile gelirdi. Ukrayna liginde bile katki saglayamiyor gibi duruyor.

Ozan Tufan icin teklif falan yok, Maloglunun aspargas haberi.

Sac acikladi, sadece fiyat sormuslar fener 10 diyince kapiya kapatmislar.

Bu sefer alirsa bizi karistirir ve yaristan egale eder gibi geliyor.Tam firsat transferi onlar icin.İrfanin topculugu ile alakasi yok. Yonetim ile hoca birbirine girecek.Taraftar ortaligi ayaga kaldiracak vs vs.Tam onlara gore is
Hocanın da istediği bu değil miydi zaten?

Başka GALATASARAY yok!
Üzmeyin taraftarı!

bu şeref yoksunlarıyla geçen son transfer dönemi.

çöp kutusuna atılmış conceiçaoyu almak için realin kapısında günlerce yatan, türlü transfer kepazelikleri yaşatan össan abi yönetiminden bile daha rezil bi herif bunlar. tarih bunlardan rezilini yazmayacak

Hocanın da istediği bu değil miydi zaten?

Başka GALATASARAY yok!
Üzmeyin taraftarı!
Aga para yok, adam ömer bayram adem büyük gibi adamlarla yarışa tutunmaya çalıştı. Adam diagneden sonra ilk defa pahalı oyuncu istiyor, yönetim satış yapamıyor. Son 2 yıldır genç oyuncu istiyor, yönetim alamıyor. Yoktan var etmeye çalışıyor. Bir defa da bu adamın kızmaya hakkı yok mu ?

Bu transferler istenirse yapılır ffp falan hikaye hangi takımın kasasında para varda transfer yapıyor ? Borçlanmadan kadroyu zaten kuramayız önemli olan uzun dönem kadro istikrarını sağlayacak transferleri yapmak.

Sosyal medya desteği ve gazıyla gelip, geldiklerinde de tarihimizde hiç görülmemiş bir kampanya olan ''YELLOW FRIDAY '' kampanyasıyla para toplayan yönetim sosyal medya gazı ve beceriksizlikleriyle gidecektir.
Bu arada para yok pandemi deniyor lakin birçok taraftar maça gidemeyeceğini bildiği halde ''KOMBİNE'' yeniledi ve destek oldu onu söyleyen de hiç olmadı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt