- 2 Temmuz 2011
- 138.475
- 59.099
- 5.488
Valla keske dursun olsaydi su dönem cenk ergunle,yillik parayi fazladan vermemek sartiyla hocanin istedikleri alinirdi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
imkanı olsa mesutu bize istermiydiniz ?
ben kesınlıkle istemezdım eskiden cok begendıgım halde
Bence şükretBen sıkıldım, antalya'da yaşamak lazım.![]()
Dursun 2018 secimden once konoyplanka + birini daha getircekti galiba,kalsaydi.ali naci yazmıştı
Bu kadar eksik varken , istemezdim.imkanı olsa mesutu bize istermiydiniz ?
ben kesınlıkle istemezdım eskiden cok begendıgım halde
Hemşehrim selamlar olsunİzmir bornova![]()
beştaş maçına 5 6 gün kala bir kanat gelmeliydi...
Aga artık dayanılacak gibi dğeil.Bence şükret
Şu dönemde hiçbirinin farkı yok zaten
oo üstad selamlar olsun.
Hocanın da istediği bu değil miydi zaten?Bu sefer alirsa bizi karistirir ve yaristan egale eder gibi geliyor.Tam firsat transferi onlar icin.İrfanin topculugu ile alakasi yok. Yonetim ile hoca birbirine girecek.Taraftar ortaligi ayaga kaldiracak vs vs.Tam onlara gore is
değil be abim sen de hocayı iyice yeşilçam kötülerine çevirdinHocanın da istediği bu değil miydi zaten?
Aga para yok, adam ömer bayram adem büyük gibi adamlarla yarışa tutunmaya çalıştı. Adam diagneden sonra ilk defa pahalı oyuncu istiyor, yönetim satış yapamıyor. Son 2 yıldır genç oyuncu istiyor, yönetim alamıyor. Yoktan var etmeye çalışıyor. Bir defa da bu adamın kızmaya hakkı yok mu ?Hocanın da istediği bu değil miydi zaten?