Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Levent Nazifoğlu: "Vissel Kobe bize 3 M € teklif etti, hiç düşünmeden reddettik. Parasını verip alacaklar."

Bild'de 20m€ haberi vardı Çin'den. Yazan gazeteci Poldi'nin yakın arkadaşlarındandı ve Bild gazetesininde şahsen güvenilir olduğunu düşünüyorum. 20'den 9'a sonra 3'lere nasıl gelindi?

Yemin ediyorum bu adamlar ile ligde hala sampiyonluk potasinda olmamiz mucizeden öte birsey.

Yok böyle birsey. Bu adamlar kulübü nasil yönetiyor ortada, "yönetme" denemez buna bile.

Aysal gelecek az sabredin.

Galatasaray'a zarar veren ve tarihin yüz karası bu yönetim defolup gidecek.

Aysal gelirse boş gelmeyecektir;

Mourinho-İbrahimovic ikilisi ile siftaha başlarız. Güzel günler yakın. Drogba'da teknik kordinatör ve Mourinho'nun yardımcısı olur, Taffarel geri döner.

Mourinho-İbrahimovic ikilisi ile siftaha başlarız. Güzel günler yakın. Drogba'da teknik kordinatör ve Mourinho'nun yardımcısı olur, Taffarel geri döner.

Allah mı söyletti

Hayırlı olsun

Hayırlı olsun camiamıza...

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Levent Nazifoğlu: "Vissel Kobe bize 3 M € teklif etti, hiç düşünmeden reddettik. Parasını verip alacaklar."

Bild'de 20m€ haberi vardı Çin'den. Yazan gazeteci Poldi'nin yakın arkadaşlarındandı ve Bild gazetesininde şahsen güvenilir olduğunu düşünüyorum. 20'den 9'a sonra 3'lere nasıl gelindi?
Bild'in haberi balondu cunku.

Verstuurd vanaf mijn SM-G925F met Tapatalk

Forum olarak Ünal Aysal'ı tekrar başkan olmaya davet etmeliyiz, mail kampanyası düzenlenmeli. GSC yönetimi uyuma üyelerine sahip çık, geleceğine sahip çık, Galatasaray'a sahip çık. EYYYYYYYYYY GSC AHALİSİ BİRLİK VE BERABERLİK GÜNÜ BUGÜNDÜR, BERABER MİYİZZZZ?????????????????????

Forum olarak Ünal Aysal'ı tekrar başkan olmaya davet etmeliyiz, mail kampanyası düzenlenmeli. GSC yönetimi uyuma üyelerine sahip çık, geleceğine sahip çık, Galatasaray'a sahip çık. EYYYYYYYYYY GSC AHALİSİ BİRLİK VE BERABERLİK GÜNÜ BUGÜNDÜR, BERABER MİYİZZZZ?????????????????????

Mail kampanyası başladı ve bitti bile

Her aksam twitter etkinligi duzenyelebilecek kadar katılımcı bulabiliriz bence bu forumda.100 kisi katılsa tabelaya gireriz

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ünal Aysalin bir aciklamasi alayini tutusturdu...
Gelmesin diyenlerin hepsi ya kus yada satilmis medya uyanin artik
Ünal Aysal gelmeli!!!!

Her aksam twitter etkinligi duzenyelebilecek kadar katılımcı bulabiliriz bence bu forumda.100 kisi katılsa tabelaya gireriz

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İşte aradığım gerçek Galatasaray ruhunu temsil eden bir renkdaş.

Bu adamlar sosyal medyadaki tepkilerden dolayı görevi bırakacak adamlar olsa 323232 kere bırakırdı

s-5ecfbd7ffc082f529cc4ba19083b1da305d5712c.jpg

979894-19394868-1600-900.jpg

999805-19254189-1600-900.jpg

Real Madrid'e 4 4 4 4 diye bağırmamıza sebep güzel insan, vizyon seviyesi ülke futbolundan 50 kat büyük harika insan, dön gel seni milyonlar istiyor.

Ünal baskanin aciklamasindab sonra yönetim tutumus vaziyetde
Bence coktan ipleri cekildi...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt