Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
En son Atama laf atani burdan ihrac ettik, merak etme, Atam buralarda sevilir.
Atatürkü sevmek siyaset yapmak degil ki, ben Atatürkün politikasina 100/100 katilmiyorum, ama hala seviyorum. Bu önemli bence.

Neyse demek istedigim Arda Turan siyasetden ne anlar, onun bellirtigi görüs degil adam kendisi nasil bir zemin hazirlayayim diyor, yavsak yani bildigin, bugün böyle yarin baska biri gelse onuda yalayacak, yani 5 paralik etmez bu tür adamlar.

Çok haklısınız hocam,zaten öyle insanlardan korkulur iki dakikada satarlar adamı.ATATÜRK'ü sevmeyen kesim belli.

Sergen nezaman büyümeyi düsünüyorsun

Eskiden ask doktoru basliginda yesim'i 8 yasimdayken söyle yatirdim böyle yatirdim diye sallardin hala ayni Degisen birsey yok

Hayal dünyanda bir hikaye yaziyorsun ardindan burda anlatiyorsun

[FONT=&quot]yine iki fıstık davası[/FONT]
[FONT=&quot]bu defa işi naza döktüler[/FONT]
[FONT=&quot]patron kızarmış, geç kalamazlarmış[/FONT]
[FONT=&quot]tuttum kollarından doğru kızılaya, sinemaya[/FONT]
[FONT=&quot]açın lan bi loca dedim[/FONT]
[FONT=&quot]daha kapı kapandı kapanıyo cepheden hücum[/FONT]
[FONT=&quot]bi ona bi ona, bi ona bi ona[/FONT]
[FONT=&quot]hadi eyvalla.
[/FONT]
[FONT=&quot]-Sergen Zeren -
ANKARA
[/FONT]

yasin git gaycilik oyna az ötede,hadi kardeşim

Hımmnnn vuracağım suratına ilkokullu musun nesin lan bir konuşmayı öğren lan valla bak ayar ettin gün geçtikçe nefret etmeye başlıyorum senden.

Yasin kardes senin actigin bir konu vardi,sergen'in escinsel oldugunu yazdigi mesajin capsi vardi konunun adi neydi

sergen vs yasin işte bunun adı derbydir.

Stat boş, heyecan yok, hoca hoca değil, yönetim yönetim değil. Gidip en formda adamını satıp kapalı kutu alacak kafada. Olumsuz ve mutsuz bir hava hakim. Hakkımızda hayırlısı...

sergen tam bi destroyer
yasin ise aldığı protein tozları ile neredeyse tam bi ivan drago olmak üzere.
bilemiyorum midesi hassas olanlar tapadaysa çıkış yapsınlar pc başındalarsa ekranı kapatsınlar. çok çetin geçicek bukez attıkları vs

Pandev'i alalım tek hedefimiz kupa kaldı zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt